Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mással is fordult mar elo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is fordult mar elo hogy gumi nelkul szexelt egy felig ismeretlennel?

Figyelt kérdés
Nem szandekosan csak igy hozta a helyzet hogy belem elvezett a srac a 2. randin. Nagyon gaz vagyok? Tabit szedek termeszetesen.
2019. máj. 5. 14:59
1 2
 11/19 Yskirde ***** válasza:
Jó nagy r***nc vagy az biztos. Fura a legtöbb ember tartja magát, nem kúr össze vissza. Ne számíts 3. Randira. Az ilyenek a srácoknak a d***sra kellenek max. Attól még amúgy lehet beteg, hogy ismered az exeit, legalább ostoba ne legyél. És ha prostihoz jár, félrekúrt stb? Te ugye mindent tudsz?
2019. máj. 5. 18:56
 12/19 anonim ***** válasza:
27%
Most komolyan azért lettem lepontozva, mert megmondtam az őszintét, hogy egy gerinctelen k..va vagy? Szánalmas xdddd
2019. máj. 5. 19:10
 13/19 anonim ***** válasza:
34%
engem is lepontozott mert megjegyeztem hogy nemi beteg is lehet :D #1 voltam.
2019. máj. 5. 19:46
 14/19 anonim ***** válasza:

"Most komolyan azért lettem lepontozva, mert megmondtam az őszintét, hogy egy gerinctelen k..va vagy? Szánalmas xdddd"

Ezek szerint nem vagy tisztában a gerinctelen szó jelentésével.

Az megvan, hogy a srácnak is a 2. randija volt? xD

2019. máj. 5. 21:26
 15/19 A kérdező kommentje:
En senkit nem pontoztam le.
2019. máj. 5. 21:28
 16/19 anonim ***** válasza:
#14 hogy te mekkora egy gyökér vagy.. Igen, tudom, hogy a srácnak is a 2.randija volt, de a pasik ilyen ösztön lények, dugnak orrba szájba (persze tisztelet a kivételnek).. A csajban kell lenni tartásnak, hogy nem fekszik össze mindenkivel 2 randi után.. Mert te pasiként k..va könnyen beszélsz, nem neked kihordani egy gyereket ha teherbe ejted a csajt, nem te mész abortuszra, vagy nemi beteg gondozóba ha a csávód össze vissza kúrogat előtted.. Amelyik csaj nem bírja ki, hogy ne feküdjön össze minden jött-menttel, az igenis gerinctelen k..va,mert még ennyi tartás sincs benne
2019. máj. 6. 00:32
 17/19 anonim ***** válasza:
51%

16#

A kérdező szedett tablettát, tehát érvényteleníti azt, hogy neki kell kihordania a gyereket. Illetve a pasi is ugyanúgy eltud kapni nemi betegséget. Úgyhogy nem értem, hogy miben lenne neki más felelőssége, mint a pasiknak.

Az meg remélem megvan, hogy ahhoz, hogy összefeküdjünk mindenkivel, ahhoz kell találni nőt, aki összefekszik velünk. Tehát a nők is ugyanúgy összefeküdnek mindenkivel. A nemzetközi felmérések is arról tanúskodnak, hogy nincs jelentős különbség a két nem között már ami a szexuális partnerek mennyiségét illeti.

2019. máj. 6. 01:05
 18/19 anonim ***** válasza:
#17 hát persze, hogy is értenéd..
2019. máj. 6. 01:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Off: azért érdekes hogy még évezredekkel késöbb is él az a begyöpösödés,hogy a nő legyen tiszta és szűzies...szimpatikusak voltak egymásnak a sráccal,és megtörtént a dolog. A terhesség veszélye nem áll fenn. Akkor kérdem én: a nőnek mennyivel kevesebb joga van élvezni az életet és néha meglépnie egy ilyet mint egy férfinak?
2019. máj. 6. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!