Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, titeket az zavar ha ujjazas kozben nagyon nyog a csaj? En szornyen hangos vagyok kozben. Ez baj? Vagy visszataszito?
Figyelt kérdés
2019. máj. 5. 13:52
11/26 anonim válasza:
A szobában annyit nyög, amennyit akar. Az ajtók meg arra valók, hogy ne az egész lépcsőház hallja, csak én.
12/26 anonim válasza:
Ha esetleg túl hangos, akkor a szájába tolom a farkam, értékelni szokták bő nyállal.
13/26 A kérdező kommentje:
Ferfiaknak miert csak az szamit h le legyenek szopva es ennyi?
2019. máj. 8. 12:32
14/26 anonim válasza:
Nekem nem csak a szopás számít! Nagyon élvezem, de ha a lány nem szereti, akkor nem kell. :) Szeretem ha a csajnak jó és örülök, ha nekem is. :)
16/26 anonim válasza:
Nagyon izgató ha közben nyög vagy hangos sokkal jobb mintha síri csendben lenne!
17/26 Pedicure99 válasza:
Egyszeruen imadom,nemtudom elvezni a csendven van ☺️
18/26 Mjanos24 válasza:
Engemet még jobban fel tűzzel ha csaj nyög,ha hangosan is akkor föleg!
19/26 anonim válasza:
Visszataszítónak nem mondaná de zavaró.
Pláne mert én szinte ném vagyok sex közben.
20/26 A kérdező kommentje:
19-es teged tenyleg zavar?
2019. máj. 10. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!