Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg jobbak az idősebb pasij az ágyban mint a fiatalok?
Egy barátnőm mondta, hogy szerinte sokkal jobbak, mint pl a vele egyidős korosztály. Aztán itt, gyk-n is olvastam, hogy többen is ezt mondják.
Emiatt gondolkoztam már el, hogy én is kipróbálom,max az összehasonlítás kedvéért.
18/L
Ezt már nekem is mondták nők.
Azt mondják, a saját korosztályuk inkább msgukra figyel, az én korosztályommalsokkal minőségibb a szex.
35F
Igen, szerintem tényleg jobbak az idősebb pasik az ágybsn. Figyelmesebbek, és kitartóbbak is. Addig nem hagyják abba a kényeztetést, szexet amig a nő el nem élvez.
22L
Voltam egy 40es pasival, leírhatatlan volt. Iszonyú jó volt az ágyban 😋
20/L
Én is voltam idősebbel, és jó is volt vele, de nem hiszem hogy minden idősebb pasi jobb az ágyban mint fiatal. Csak meg kell találni a megfelelőt.
18/L
Az tény hogy ilyen idősen már sokkal hangsulyosabb hogy partneremet peldául nyalni addig amig el nem élvez es folytatasba is ahogy szeretné vagy almodozik róla!
45f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!