Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljon egy nő, hogy ne legyen egy "fabot" az ágyban?
Gondolom nem csak hangkiadásra gondoltok férfiak, hanem hogy legyen aktív, mozogjon a keze, esetleg csókolgasson, tegyen ő is a ti kedvetekre, ne csak megdugatni akarja magát. Kb kapisgálom? Esetleg milyen más egyéb elvárásaitok vannak?
Pl misszionárius pózban mi az a cselekedet, amire azt mondjátok, hogy na ő nem botként viselkedik?
Az inkább "fadarab", vagy találóbban "farönk" - bár az legalább nyikorog, nem úgy, mint a második csaj, akiben járt a péniszem...
Egyszerűen csak mutassa ki, ha élvezi, és jelezze, ha nem. Ez az alap. A többi már csak hab a tortán :D.
Kedves #3!
Rákérdeztem, azt mondta, hogy élvezte...
Ráadásul több ismerősöm is megerősítette a tapasztalataimat vele kapcsolatban XD.
Továbbá előtte, utána is voltam lányokkal, akik kifejezetten nagyon élvezték a velem való együttlét(ek)et.
"ne csak megdugatni akarja magát"
Helyesen:
"ne csak megdugatni hagyja magát"
Ennyi, nem több. Hozzá kell tenni, nem csak az ő hibájuk, hogy ilyenek lettek, sok embernek elég az, ha szétteszi...
Élvezze, és adjon hangot neki. Ennyi. Nem kell semmi akrobata mutatvány.
Persze ha nem elvezi, akkor ez elég fárasztó..
Nem is tudtam hogy van aki nem tud jól mozogni az ágyba nállam ez ojan ösztönösen megy párom joval idősebb nállam elvileg neki birni kène sokáig de de 5 perc után elsül mindig. Ez másoknál nem ösztönös?
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!