Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS. Nem megy a szex, mit tegyek?
Nem létezik, hogy ennyire fáj... bocsi, de jó helyre tette az ujját? Használtál már tampont?
Nem mondott hülyeséget az előző azzal, hogy próbáld meg egyedül. Egy ujjnak be kellene mennie fájdalom nélkül.
Ha síkosítóval sem megy, akkor szerintem megérne egy kört nőgyógyászhoz menni. Ha ezt elmondod neki, akkor biztosan először csak kikérdez és ha vizsgálatra van szükség, akkor is nagyon óvatos lesz.
Nőgyógyásznál voltál egyáltalán már?
19 évesen már illene elmenni.
Totál rá vagy görcsölve... minél jobban rágörcsölsz, annál inkább ez lesz. Ráadásul most már az is nyomaszt, hogy pár nap múlva elmegy.
Ez a 2 éves távkapcsolat átka... nem is értem mi ez? Neten megismertél valami külföldi férfit?
Itt a gond a rozsa szín felhő
Ezért mondom én felesleges tervezni a hosszú távú jövőt az ilyen fiatalság mellett.
Hogy lenne már ez vaginizmus, gyerekek???
Tudtommal a vaginizmusban szenvedő nők már nem szüzek, szűzhártya nélkül olyan görcsösen szűkek.
Szűzhártyával persze, hogy semmi sem egyszerű, még egy tampon felhelyezése sem, én nem is próbáltam szűzen.
Valószínűleg csak túl óvatosak voltatok mindketten. Ilyen szempontból gond, hogy ő is szűz, nem mert erősen lökni, nehogy fájjon neked.
Az első alkalommal nekem se tudta a barátom elvenni a szüzességem, én is nagyon féltem a fájdalomtól, neki meg túl nagy volt a farka. Másodjára viszont sikerült és nem is fájt annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!