Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » SOS. Nem megy a szex, mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS. Nem megy a szex, mit tegyek?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és még szűz, távkapcsolatban élek és most együtt vagyunk már 3 hete de valahogy nem sikerül a szex, nem vele a gond, hanem velem, ő sem volt még senkivel, rengetegszer próbáltuk már, sikosítót is vettünk, de csak annyit tudtunk elérni, hogy egy ujját betette, éd rohadtul fájt azóta meg már nem is nedvesedek be annyira de már csak pár napig van itt és már 2 éve járunk, szóval nem szeretném, ha emiatt menne tönkre a kapcsolatunk, mit tegyek?

2019. máj. 4. 20:44
1 2
 1/15 anonim válasza:
68%
És ha ennyire zavar akkor miért nem segítesz neki és "gyakorolsz" amikor nincs itt? Mennyibe telik a te ujjadat bedugni és tágítani és hozzászoktatni a dologhoz? Nehogy már 2 éve ez megy annyira lehangoló...
2019. máj. 4. 20:53
 2/15 anonim ***** válasza:
28%
Vaginizmusod van, menj nődokihoz, ő tud majd segíteni rajta, meg keress rá neten
2019. máj. 4. 20:59
 3/15 anonim ***** válasza:
50%

Nem létezik, hogy ennyire fáj... bocsi, de jó helyre tette az ujját? Használtál már tampont?

Nem mondott hülyeséget az előző azzal, hogy próbáld meg egyedül. Egy ujjnak be kellene mennie fájdalom nélkül.

Ha síkosítóval sem megy, akkor szerintem megérne egy kört nőgyógyászhoz menni. Ha ezt elmondod neki, akkor biztosan először csak kikérdez és ha vizsgálatra van szükség, akkor is nagyon óvatos lesz.

2019. máj. 4. 21:02
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem a szűzhártyád ennyire “vastag”? Nem mindenkinek ugyan akkora és nem is mindenkinek fáj, szóval ez is benne lehet, még az előzőekhez hozzátéve.
2019. máj. 4. 21:05
 5/15 anonim ***** válasza:
39%

Nőgyógyásznál voltál egyáltalán már?

19 évesen már illene elmenni.

Totál rá vagy görcsölve... minél jobban rágörcsölsz, annál inkább ez lesz. Ráadásul most már az is nyomaszt, hogy pár nap múlva elmegy.

Ez a 2 éves távkapcsolat átka... nem is értem mi ez? Neten megismertél valami külföldi férfit?

2019. máj. 4. 21:26
 6/15 anonim ***** válasza:
52%
A problémádat úgy hívják hogy vaginizmus. Ha van kérdésed nyugodtan írj,mi is pont ezzel küzdünk de fél éves idő távlatban megoldható. Tényleg keress fel nőgyógyászt de az én tapasztalatom hogy nagyon nem mindegy hogy kit keresel meg vele ,mert az idősebbek főképp csak nagyon régi és kevéssé hatékony megoldásokat fognak javasolni
2019. máj. 4. 21:27
 7/15 anonim ***** válasza:
23%

Itt a gond a rozsa szín felhő

Ezért mondom én felesleges tervezni a hosszú távú jövőt az ilyen fiatalság mellett.

2019. máj. 4. 21:40
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Hogy lenne már ez vaginizmus, gyerekek???

Tudtommal a vaginizmusban szenvedő nők már nem szüzek, szűzhártya nélkül olyan görcsösen szűkek.

Szűzhártyával persze, hogy semmi sem egyszerű, még egy tampon felhelyezése sem, én nem is próbáltam szűzen.

Valószínűleg csak túl óvatosak voltatok mindketten. Ilyen szempontból gond, hogy ő is szűz, nem mert erősen lökni, nehogy fájjon neked.

Az első alkalommal nekem se tudta a barátom elvenni a szüzességem, én is nagyon féltem a fájdalomtól, neki meg túl nagy volt a farka. Másodjára viszont sikerült és nem is fájt annyira.

2019. máj. 4. 21:51
 9/15 anonim ***** válasza:
Oké
2019. máj. 5. 00:25
 10/15 anonim ***** válasza:
26%
9-es, érdekes módon az én "vaginizmusom" azonnal elmúlt, ahogy átszakadt a szűzhártyám. De tudod, nem mindenkinek jut olyan nő, akiben még nem járt farok, úgyhogy megértem, ha nincs ilyesmiről tapasztalatod.
2019. máj. 5. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!