Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket külsőleg mi vonzz a legjobban egy férfiban?
Hát ha csak külsőt nézünk, akkor szerintem a természetes hatás, igényesség, férfiasság a vonzó. Nehéz ezt behatárolni, hogy mit jelent, de számomra kb. ezek jó pontok:
- Magasabb mint én, vagyis olyan 180 cm körüli legalább, én 173 cm vagyok.
- Sportos felépítésű. Ez nem azt jelenti nálam, hogy ki van gyúrva, inkább hogy nem vékony, van válla, mellkasa, a karját nem érem át két ujjal.. Az sose zavart, ha van rajta egy kis felesleg, de a nagyon gizda férfiak nem tudnak úgy vonzani.
- Szép kezek. Imádom, ha valakinek szép, ápolt a keze. Nem manikűrre gondolok, de azért a körmök ne úgy nézzenek ki, mint aki most ásott puszta kézzel egy árkot.
- Fogak ápoltsága, szerintem ezt nem is ragozom, elengedhetetlen a vonzalomhoz.
- Szőrzet. Szerintem tök férfias, akár az igényes borosta, vagy a mellkason a szőr. Nyilván genetika is, kinek mennyi, manapság látok egy-két teljesen csupasz srácot a korosztályomban, még a lábuk is borotvált.. Hideg is kiráz.
- Férfias arcvonások.
- Én is megemlíteném az öltözködést, a mai divat is khmm érdekes és messze áll a férfiastól, illetve az igénytelen se szép. Imádom amikor egy férfi elegáns, tényleg teljesen megbolondulok tőle olyan dögös, persze ez nem lehet mindennapi. Tudjon felöltözni eseményre, hétköznap meg a sportos(abb), letisztult stílust szeretem. Jó ha tudja mi áll neki jól, ebben például barátnőként szívesen segítek, ha kéri.
- Jó illat.
Ezek azért elég sok férfit magukba foglalnak, a belső ezért is fontos nagyon. Amit én még nagyon szeretek, ha egy férfi úgy tényleg férfias. Ezt már tényleg nehéz megfogalmazni mit jelent számomra, lehet érezni a megnyilvánulásokból.
Szálkás test
Magas (185+)
Barna haj
Kék szem
Fehér bőr
Karakteres arc, éles vonások
A férfi legvonzóbb viselete az öltöny. Imádom az üzleti dress code-ot (nőkön is irtó csinos és szofisztikalt), az öltöny egyszerűen minden férfinak jóláll, nem csak az olyanoknak, amilyet leirtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!