Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az elso harmas?
Figyelt kérdés
Ket fiuval harmasra keszulok de felek hogy nagyon fog fajni, hogy mindketten bennem vannak. Persze mondtak, h figyelmesek lesznek de attol tartok, ha beindulnak hiaba mondom, hogy faj mert nem tudnak abba hagyni. Szerintettek biztonsagos 2 fiuval? Elviselheto vagy nagyon feszito erzes? Amelyiknek kisebb a szerszama az szeretnem dugjon analba, hogy ne fajjon de ezt, hogy mondjam el ugy, hogy ne bantsam meg? 20L2019. máj. 4. 15:27
1/4 anonim válasza:
Már nagyon unalmas téma!
Olyan mint a négyes és az ötös
2/4 anonim válasza:
ne félj, ha normális srácokkal akarod, akkor nagyon jó lesz. Nekem csak jó élményeim vannak
3/4 anonim válasza:
Mi úgy csináltuk,hogy első alkalomra nem volt "kettős behatolás" csak punci+orál egyszerre.
Ez talán azért kobb variáció,hogy szokod kicsit a helyzetet,megbarátkozol mindkét fiúval,kicsit "feltérképezed"őket.
4/4 anonim válasza:
Nekem jó emlékeim maradtak róla, mert figyelmesek voltak a srácok, nem csak magukkal voltak elfoglalva, azt akarták, hogy én is élvezzem a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!