Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Nektek fajt az elso szex?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 11. 18:25
1/8 anonim válasza:
Nekem nem. Én nem véreztem sem az aktus alatt, sem utána, sem másnap egyáltalán. Feszített az elején kicsit, de az hamar “elmúlt”. A végén el is élveztem, ami azért nem gyakori.
Hozzáteszem, hogy szűk vagyok odalent, mert még most is az első 5-6 mp-ig feszít az elején picit, nem annyira mint először, utána nincs gond, lehet kenni :D
2/8 anonim válasza:
Rég volt, de nekem sem vérzett, engem is csak feszített.
3/8 Boszorkány_ válasza:
Fájni eléggé fájt. De nem véreztem.
Még mindig elég szűk vagyok és feszítő érzés a behatolás, na meg fáj is.
4/8 anonim válasza:
Nekem is eléggé fájt, de én sem véreztem. A mai napig még mindig fáj a behatolás egy pár percig.
5/8 anonim válasza:
Nekem baromira fájt és erősen véreztem. Utána 3 napig alig tudtam leülni.
6/8 anonim válasza:
nekem is fájt az első és véreztem is utána
7/8 anonim válasza:
Nekem a leges legeleje egy picit kellemetlen vollt de nem fájdalmas, és nem is véreztem, a baratom nagyon kedves es figyelmes volt pedig szinten szuz,
8/8 anonim válasza:
Nekem nem fájt és nem is véreztem. Feszített egy kicsit, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!