Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mondanátok csak szexpartnernek olyat, hogy?
Nem.
Ha nem vagyok belé szerelmes akkor nem duruzsolok a fülébe szép szavakat,nem akarok vele kibhaszni.
Csak +baszni.
Ne tedd
Mert könnyen félre értheti.
Esetleg megszeret
És rohadt nagy genyóság ha Valakit magadba bolondítasz csak azért hogy le rántsd róla a bugyit és farokra húzd
Olyan lelki sérülést tudsz ezzel neki okozni hogy többé nem fog tudni megbízni egy pasiban se
25N
# 4
Szerintem nem a férfi a kérdező kettőjük közül, hanem a nő, aki abban reménykedik, hogy ha ilyeneket mond a másik, akkor többet érez iránta, mint pusztán szexuális vonzalmat, és esetleg előbb-utóbb lehet más ebből, mint csak szexkapcsolat.
Persze, volt h mondtam ilyet, mert tudtam h a csaj h érez irántam, és h ne bántsam meg ezért ilyeneket is mondtam neki, egy kicsit szédítettem, hagytam h a kis álomvilágában éljen tovább, és h tovább d*ghassam.
Ne láss bele semmi komolyat.
Ha a faszi nem akar komoly kapcsolatot, akkor nem is lesz. Ez csak kicsi játék a részéről.
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!