Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek a magyar srácok a magasabb nőkől?
Figyelt kérdés
Sokszor kapom meg a 183cm magasságommal, hogy férfi vagyok semmi nőies nincs bennem (alacsonyabb srácoktól) Nem értem a dolgot.... Én nem bántottam őket ők engem miért? Átlagos nő vagyok a méretemet leszámítva...2019. ápr. 30. 22:50
1/20 anonim válasza:
Tudnék mutatni olyan csajt, aki 190 cm
Es bombázó. Az a pali aki szerint e miatt nem nőies egy csaj annak egy másik pali való nem nő.
2/20 Solvi válasza:
Nekem egyáltalán nem fontos milyen magas
Ha pedig szexualitás téma: az ágyban még annyira se számít :D
3/20 anonim válasza:
Ne takargasd magad, ne járj görnyedten, legyél büszke az alakodra. Abba rúgnak bele, akin látják, hogy gyenge, te ne legyél az. Csak pofáznak, mert bántja a nagy férfias önérzetüket, hogy egy nő mellett törpének tűnnek.
4/20 anonim válasza:
Kompenzálás. Azzal próbálják meg tudat alatt megtartani a férfiasságukat, hogy téged lealacsonyítanak, pedig a magasság egy olyan dolog hogy senki nem tehet róla hogy ki milyen magas és sem a férfiasság sem a nőiesség nem a magasságon múlik hanem a viselkedésen.
5/20 A kérdező kommentje:
Görbén sose járok max csak ha felszállok a villamosra :)
2019. ápr. 30. 23:05
6/20 anonim válasza:
Én az alacsonyabb, velem egy magas, és magasabb nőket is imádom. A magasabb nőknél azt érzem nagyobb a kihívás, és ez vonz.
7/20 anonim válasza:
Kifejezetten tetszenek a magas nők. Én 189 cm vagyok.
23/F
8/20 anonim válasza:
Én imádnám :D 185 centi magas vagyok de még a nálam magasabb lányok is nagyon szoktak tetszeni.
28f
9/20 StevenUp válasza:
Alacsony vagy hozzám képest :)
10/20 anonim válasza:
Én 178. vagyok, és nem zavarna egy 183. magas nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!