Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek a magyar srácok a magasabb nőkől?
Figyelt kérdés
Sokszor kapom meg a 183cm magasságommal, hogy férfi vagyok semmi nőies nincs bennem (alacsonyabb srácoktól) Nem értem a dolgot.... Én nem bántottam őket ők engem miért? Átlagos nő vagyok a méretemet leszámítva...2019. ápr. 30. 22:50
11/20 anonim válasza:
Én bukok a 180körüli magas csajokra. 194magas 28éves vagyok. sokkal jobb ölelkezni a magasabbakkal mert nem csak ülve vagy fekve dörgölőzhetek hozzájuk. meg a magasabbakba nagyobb fallosz fér be
12/20 anonim válasza:
Én kifejezetten a szép hosszú combú magas csajokat kedvelem. Eddigi barátnőim mind olyan 175 magas körül voltak, én 185 vagyok, szerintem az a plusz pár centi már nem oszt nem szoroz. Amúgy tapasztalataim szerint a nők vannak inkább megáldva azzal, hogy a férfi magasabb legyen, egyből méricskélnek magukban, hogy vajon hogy mutatna mellette magassarkúban.
13/20 anonim válasza:
Jajj de jani nehany ember. Azert mert szerintem ego hogy nekik magasabb vagy,kisebbsegi erzes es tulajdonkepp nem csodalom,hiszen sokan vannak 180felett...Nekem nem lenne az a 8centi,de en is kisebbnek erzem lassan magam..
15/20 anonim válasza:
Nekem is tetszenek a magasabb csajok, mivel 198 cm vagyok, de nincsen bajom, ha pl. 160 cm a csaj :) volt rá példa és elvoltunk 😉
16/20 anonim válasza:
Tènyleg nem túl nőies ha egy nő magas. Őszintén megvalva, nem igen láttam még, szexi magas nőt, vékony botásáskát, aki magas is, arcra is csúnya, olyat igen.
17/20 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen arcmimikát használsz közben: ha morcost, akkor nem csoda, hogy nem közelednek.
Amúgy nekem simán tetszenek a magas nők is.
18/20 anonim válasza:
Én az átlagnál alacsonyabb pasi vagyok és nem félek a magas nőktől, mondjuk az más kérdés hogy a többségük hogy áll hozzám de nem ez volt a kérdés.. :) Semmi félelmetes nincs amúgy abban ha a nő magasabb
19/20 Granitis válasza:
Engem is zavarna hogyha a csaj magasabb lenne mint én, bár csak emiatt nem bántanám. Szerencsémre ritkák a 2m plusszos nők. Amúgy valószinűleg kisebbségi komplexus.
20/20 anonim válasza:
183 cm mióta magas.Szerintem a fejeddel lesz baj,nem lehet vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!