Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért félnek a magyar srácok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félnek a magyar srácok a magasabb nőkől?

Figyelt kérdés
Sokszor kapom meg a 183cm magasságommal, hogy férfi vagyok semmi nőies nincs bennem (alacsonyabb srácoktól) Nem értem a dolgot.... Én nem bántottam őket ők engem miért? Átlagos nő vagyok a méretemet leszámítva...

2019. ápr. 30. 22:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Én bukok a 180körüli magas csajokra. 194magas 28éves vagyok. sokkal jobb ölelkezni a magasabbakkal mert nem csak ülve vagy fekve dörgölőzhetek hozzájuk. meg a magasabbakba nagyobb fallosz fér be
2019. ápr. 30. 23:35
 12/20 anonim ***** válasza:
59%
Én kifejezetten a szép hosszú combú magas csajokat kedvelem. Eddigi barátnőim mind olyan 175 magas körül voltak, én 185 vagyok, szerintem az a plusz pár centi már nem oszt nem szoroz. Amúgy tapasztalataim szerint a nők vannak inkább megáldva azzal, hogy a férfi magasabb legyen, egyből méricskélnek magukban, hogy vajon hogy mutatna mellette magassarkúban.
2019. ápr. 30. 23:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Jajj de jani nehany ember. Azert mert szerintem ego hogy nekik magasabb vagy,kisebbsegi erzes es tulajdonkepp nem csodalom,hiszen sokan vannak 180felett...Nekem nem lenne az a 8centi,de en is kisebbnek erzem lassan magam..
2019. ápr. 30. 23:56
 14/20 anonim ***** válasza:
félnek hogy rájuk lépsz
2019. máj. 1. 04:05
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszenek a magasabb csajok, mivel 198 cm vagyok, de nincsen bajom, ha pl. 160 cm a csaj :) volt rá példa és elvoltunk 😉
2019. máj. 1. 04:10
 16/20 anonim ***** válasza:
36%
Tènyleg nem túl nőies ha egy nő magas. Őszintén megvalva, nem igen láttam még, szexi magas nőt, vékony botásáskát, aki magas is, arcra is csúnya, olyat igen.
2019. máj. 1. 04:28
 17/20 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen arcmimikát használsz közben: ha morcost, akkor nem csoda, hogy nem közelednek.

Amúgy nekem simán tetszenek a magas nők is.

2019. máj. 1. 08:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Én az átlagnál alacsonyabb pasi vagyok és nem félek a magas nőktől, mondjuk az más kérdés hogy a többségük hogy áll hozzám de nem ez volt a kérdés.. :) Semmi félelmetes nincs amúgy abban ha a nő magasabb
2019. máj. 1. 09:47
 19/20 Granitis ***** válasza:
59%
Engem is zavarna hogyha a csaj magasabb lenne mint én, bár csak emiatt nem bántanám. Szerencsémre ritkák a 2m plusszos nők. Amúgy valószinűleg kisebbségi komplexus.
2019. máj. 1. 14:35
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
183 cm mióta magas.Szerintem a fejeddel lesz baj,nem lehet vonzó.
2019. máj. 10. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!