Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elégítettetek ki valakit orálisan azért, mert pl elvesztettetek egy fogadást?
Figyelt kérdés
Vagy mert mondjuk nem tudtatok valami igéretet teljesíteni és ez volt a kérés helyette. Mindegy h szopásról v nyalásról van szó. Ha bármelyik igen, milyen volt?2019. máj. 4. 00:46
1/9 anonim válasza:
elveszteni egy fogadast mindig szopas 🤷
2/9 anonim válasza:
Fogadásból engem már nyaltak ki.20L
3/9 anonim válasza:
Fogadasbol szoptam
Nem volt annyira rossz
4/9 anonim válasza:
Volt rá alkalom, hogy emiatt a számba vettem a férfiasságát, alig ismertem de utána többször összejártunk
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Aki igennel válaszolt, felvázolná röviden a szitut, mi történt? :) és hogy miben volt élvezetes (ha).
2019. máj. 5. 01:27
7/9 anonim válasza:
Figadjunk, hogy nem mered...kérdésre már szoptam is.
8/9 anonim válasza:
Volt már. Hülye fogadás volt. De a szopás végül nem volt rossz élmény.
9/9 anonim válasza:
Igen, szoptam mar fogadasbol, uvegezes miatt, es vertem mar az arcomra a srac farkat. Amugy jo elmenykent maradt meg foleg hogy az egyikbol kesobb ejszaka meg szex is lett
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!