Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok! Baratnotok elott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Baratnotok elott elegitettetek mar ki sracot? Hogy tudtatok hogy lat, de nem erdekelt. Buliba vagy akarhol.

Figyelt kérdés
2018. dec. 2. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
én jártam mar ugy hogy berugtam es ültem egy széken,es valaki odajött es kivette a dakom es elkezdett szopni..aztan mikor legközelebb mentem a bulihelyre vettem észre hogy be van camerazva az a resz,ahol szoptak es a barpult mögött a kivetitön az a resz volt a tv-be
2018. dec. 2. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
én lányokat szoktam. ujjazni társaságban buliban. senki sem panaszkodott....
2018. dec. 2. 12:52
 3/5 anonim ***** válasza:
7%

Én meg hazudós kiskamaszokat szoktam fenékbe kukizni.

Még senki nem panaszkodott - bár mind azt mondja, hogy ő nem is hazudós!

2018. dec. 2. 14:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. dec. 2. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem, de barátnőm házibuliban, mikor már aludni mentünk, 3-an aludtunk egy ágyban, én, ő és a barátja. Megkérdezte, hogy nem bánom-e, ha most leszopja. :D

Én meg mivel már elég sokat ittunk, nem érdekelt nagyon.

2018. dec. 2. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!