Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sub lanyok, nektek is olyan maceras megfelelo domot talalni, mint forditva?
Csak azoknak macerás akik nincsenek tisztában az alap dolgokkal,és torzítják a dolgokat.
Magyarán a sok kamu dom aki csak azért lesz dom ócska mert pu..i közelébe akar jutni,azok elriasztják a tudatlanságukkal a megrémült szub lányokat.
Nem mondanám.
Mondjuk sok pasi domnak vallja magát, de azt se tudja h kb mit jelent ez.
Most nagyon fel****tam az agyam. Összeismerkedtem egy csajjal a pixien, dumáltunk egy csomót, találkoztunk is egy kávézóban. Elmondta mit szeretne, én is elmondtam, eléggé azonos hullámhosszon voltunk, úgyhogy megbeszéltük, hogy átjön hozzám és játszunk egy kicsit.
Hát nem jött és azóta elérhetetlen. Komolyan, ez mégis mi?
Hogy kinyílt a szeme és felismerte kivel áll szembe! Nyílván ott helyben nem mondta ki!
Már rutinos a lány,és le esett neki hogy egy pancser kisérletezgetni szeretne vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!