Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel akarom magam turbózni magam egy kis kamagrával vagy viagrával. Az alábbi oldal mennyire " biztonságos "? Nem hamisított termékeket forgalmaznak? Nektek melyik helyről rendelt potencianövelő vált be?
Figyelt kérdés
Barátnőm eléggé nagy szexuális étvágyú. Ez rám is elmondható. Szerencsére nagyon jól működik ez köztünk de kicsit felakarom turbózni magam hogy még hamarabb akció képes legyek és egy egész napot kb végig szexeljünk.. ez az oldal mennyire megbízható?? Esetleg tudnátok ajánlani ami számotokra 100%osan bevált?
2019. máj. 3. 07:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz ha óvóshoz mész
N
2/4 A kérdező kommentje:
Miért kéne orvoshoz mennem ha egészséges vagyok odalent? :D
2019. máj. 3. 07:36
3/4 anonim válasza:
A viagrát csak orvos írhatja fel.
4/4 anonim válasza:
Tényleg jobban jársz ha elmész egy magándokihoz, akkor nem kell sorba állni és az nem fog kötötködni sem recept írásnál. Kamuzd be hogy mostanában sokat stresszelsz és nem mindig megy úgy a szex ahogy akarod és írjon ki sildenafilt. Feketepiacról rendelésnél sose zárhatod ki azt a parát, hogy valami szennyezett vackot kapsz. Mégiscsak egy szívre ható gyógyszerről van szó. Én ezzel nem játszanék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!