Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Potencianövelö szerek Minek?
Figyelt kérdés
Micsoda uj "hobbinak" gondolják a férfiak,ha ezeket a szereket szedik,sokkal jobb velük bármi Meg persze ha szedik,több helyen is tudnak akár egy napon is teljesiteni... azt nem veszik észre ha nem naiv egy nö vagy butacsak,hogy ennek semmi értelme?? Minek ez ha mindent tudnak együtt élvezni fél orás szex is lehet ugyanaz az élmény :D söt,talán nem az van hogy jajj ez játsza a macsot,nála jobb nincs ,azt kiderül rola ennélkül egy 0 :D :D :D Vagy szorong a kis farka miatt :D Amit szintén hiába erösit egy nö ,nem attol függ, olyan naivak a mai hapsik ,de miért gondolják ez forditva van ???2018. nov. 16. 06:57
1/9 anonim válasza:
Mert a porhub üzemeltetői úgy gondolják, hogy akik azt nézik, azok pecskisebbségi komplexusban szenvednek, s bármit megvesznek amire a reklám azt írja, hogy nagyobb lesz a farkad vagy tovább fogod bírni.
2/9 anonim válasza:
Mi bajod van azzal, hogy 3 óráig kökemény a pasi farka?
3/9 A kérdező kommentje:
😂 bajom nincs vele de szerintem ez csak sajat magat nem tudja elfogadni az ilyen es bizonyitani akar, o jobb minden hapsinal, pedig nekunk noknek nem " csak" erre van szuksegunk! Egy normalis kapcsolatban ezt megtudja barki beszelni, es tudja mi jo nem kell hozza, ez a sok szar, amitol meg ki tudja neki is mi baja lehet! Ebbe bele gondoltal?? Most meg fiatal azt kesobb jonnek a mellekhatasok, hm ez tuti megeri ramehet barmi de higy tobbet tudj most dugni , hat bocs szerintem nem gondolod tovabb az eleted 40 tol😜
2018. nov. 16. 21:03
4/9 anonim válasza:
Nekem kemény mint állat mindenféle szer nélkül. És 41 vagyok.
5/9 A kérdező kommentje:
Ugye mondom en szer nelkul is megy az!😉
2018. nov. 16. 21:15
6/9 anonim válasza:
#2-es vagyok és én is 41. Párkapcsolatban nem is kell, ott már megvan a bizalom, a szerelem, a jancsi is megbízhatóan működik, de egy egy éjszakás kalandnál azért simán előfordult már, hogy a randirukk miatt alig akart összejönni az az erekció ...jó tudom, ne menjek bele egy éjszakás kapcsolatba. De ha egyszer olyan izgi tud lenni az is, majd bolond leszek kihagyni.
7/9 A kérdező kommentje:
randi drukk,hát ez nem csak férfiaknál van :) és ha van azzal semmi gond nincs,de az elsö nem is mindig sül el jol,ezt csak a követkzö alkalom dönti el,ha persze lesz is :)
2018. nov. 17. 12:33
8/9 anonim válasza:
Én sose szedtem ilyeneket ! Fiatal koromban 7x tudtam “elmenni” szünet nélkül! Az első partnereimmel volt hogy 3 óráig csináltuk ! Most 34 évesen 10 percig tart az aktus. És nincs újra töltés azonnal! Vagyis én is rossz képességű selejt lettem akinek orgszmusa után elveszti az erekciót.
9/9 anonim válasza:
Nekem a merevedés marad lövés után, csak túl érzékeny az azonnali folytatáshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!