Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+ hölgyek. Ha választani lehetne 25-30 éves férfival szexkapcsolat vagy 50 éves férfival tartós, komoly kapcsolat között melyik mellett döntenétek?
Figyelt kérdés
Tudom ez nagy mértékben függ a külsőtől de a kornak megfelelő azonos tulajdonságok estén. (pld. mindkettő sportos, jóképű, sármos, intelligens, figyelmes)2019. máj. 2. 08:34
11/11 anonim válasza:
Ismerek egy 50-hez közeli férfit, életem legjobb pasija. Elképesztő szexuális kisugárzása van. Láttam róla kb. 20 évvel ezelőtti képet, de annyira tacskó képe volt, hiába volt akkor is jóképű, szerintem most sokkal jobban néz ki. Szexre nem tudok olyan 30 éveset mondani, aki jobban kellene nekem. Komolyra meg azért nem kéne, mert túl jó pasi, sokkal jobb, mint bármelyik 30 éves ismerősöm, állandóan megcsalna. De ha nem lenne ilyen Rhett Butler kisugárzású nőcsábász, csak ő kéne szexre is és komolyra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!