Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jóval idősebb férfiak jönnek be egy ideje. Tehetnék ez ellen valamit?
Figyelt kérdés
Pár éve már szinte csak a 40es, 50es férfiakkal tudom elképzelni, hogy komoly párkapcsolatom legyen. Viszont én még csak gimnazista vagyok. Tudom, hogy ez nem túl egészséges, és nem igazán kivitelezhető. Mit lehetne tenni, hogy a korombeliekre is így tudjak nézni? Vagy,hogy elmúljon ez a vonzalom az idősebbek iránt?2019. máj. 1. 10:54
11/24 anonim válasza:
Nekem is az idősebb pasik jönnek be, négy éves kapcsolatomnak nemrég lett vége. Ő 42f én pedig 22/L.
12/24 anonim válasza:
Ezellen sokmindent nem tudsz tenni. Én is olyan helyzetben vagyok mint te. Csak a nálam jóval idősebb férfiakhoz vonzódom. A korombeli fiú hidegen hagynak. Talán azért mert ők még olyan kis komolytalanok, és nem úgy viselkednek egy lánnyal mint az idősebb férfiak.
Mielött páran jönnétek azzal h biztos a pénz miatt jönnek be az idősebb férfiak, azoknak mondom h nem, ilyenről szó sincs!
Nem kell eltartani stb..
Csak a szexet akarom velük élvezni.
22L
13/24 anonim válasza:
Én idősebb férfi vagyok, és bejönnek a fiatal lányok. Amúgy nehéz találni, ha vannak igényei az embernek, de nem adom fel!!
Szóval van igény bőven az ilyen lányokra nem vagy egyedül ezzel!
14/24 anonim válasza:
Én is itt vagyok 46. éves férfi, és szívesen ismerkednék fiatal lányokkal. Beszélgethetnénk! Írhattok privátot.
15/24 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy kimondottan csak bizonyos életkorú pasik érdekelnek. Nekem eddig a fiatal srácok tetszettek (gimisként), most egyetemen az összes 40-es 50-es tanárra rá vagyok kattanva. Ez rengeteg tényező függ. Ha jól érzed magad egy 50-essel akkor ámen, bár az idő múlásával lehetnek problémák sajnos. De az is lehet, hogy egy teljesen új környezetben beleszeretsz majd egy veled egykorúba (tudom, hogy elképzelhetetlennek hangzik, mert én is így gondoltam eddig, de mindig történnek meglepetések).
16/24 anonim válasza:
Mégis hol lehet ilyen fiatal lányokkal ismerkedni ?
18/24 anonim válasza:
Nem kell,és nem is tudsz váétoztatni!
20/24 anonim válasza:
Igazából nincs ezzel semmi baj. Evolúciós okokból nagyon sok fiatal lánynak jön be az őszülő halánték,s az a nyugodt erő, amit csak bizonyos kor fölött áraszt magából a férfiember. Majd ha 4 évesen is a 2 évvel idősebb pasikra buksz, kezdhetsz aggódni, de addig felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!