Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi szól a nagy korkülönbség ellen és mellette (a férfi az idősebb)?
Nincs rossz válasz, igazából közvéleménykutatok csak.
Mi van, ha a férfi 20-30 évvel idősebb?
Tehát egy negyvenes pali mondjuk párkapcsolatra lép egy épphogy nagykorú lánnyal.
Egyik teória, az ellenzők tábora: nem általános, nem megszokott, akkor már nem is lehet jó. Vagy van ez a "mi lesz később?", hogy a pali 50es, a csajszi meg még fiatal stb.
Akik nem ellenzik, azok szerint a szerelem kortalan és független a normatíváktól, illetve senki nem veszít semmit, hisz ha nem ez a közös útjuk, maximum szétválnak útjaik, ahogy múlandó manapság minden.
Érdekelnének a vélemények, lehetőleg alátámasztottak, tehát nem sztereotípiák.
De jöhet minden.
A szüleim között 7 év korkülönbség van és akkor házasodtak össze, amikor apa 29, anya 22 éves volt.
A nagyszüleimnél 10 év volt, papa 30, mama 20.
Nagyságrendileg én is hasonlóban gondolkozom majd. Nem vagyunk cigányok, papa könyvelő volt, apa vízügyi mérnök.
"30 éves, fiatal, gyerekvállalási korban lévő nő"
?????????????????????????????????????????????????????
Egy dolog hogy mikor vállalnak gyereket és másik dolog, hogy biológiailag mikor vannak gyerekvállalásra legalkalmasabb korban. Én is tudom hogy talán 29 év most az átlagos gyermekvállalási kor a nőknél.
És igen, legkésőbb 25-26 körül és nem, nem 45 évesnek, ezt te mondod, nem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!