Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a barátom nem hajlandó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom nem hajlandó kinyalni, akkor nem is szeret igazán? 18/l

Figyelt kérdés
2019. máj. 1. 09:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Persze, de ha a csaj nem akar szopni, akkor is csinálja mi? Olyankor meg azzal jöttök, hogy ha muszájból csinálja akkor inkább ne is. Ugyanez a srác, lehet hogy szereti a csajt, csak egyszeruen utál nyalni. A szeretet nem ettol fugg, en olyannak is viszonzom akivel nem vagyunk egyutt, nem erzunk semmit egymas irant. Ellenben te se cumizd le, hatha eszreveszi magat
2019. máj. 1. 10:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha esetleg van valamilyen betegséged akkor ez csak ideig-óráig lehet kifogás! Ha sosem csinálja akkor egy önző f*@s(z), csak kihasznál téged! Keress egy normális, nyalni is szerető pasit!
2019. máj. 1. 11:18
 13/17 anonim ***** válasza:

Az enyém se csinálja, cserébe én se szopom le. Neki jó ez így. Nekem nem annyira. Szóval a szopásmegvonast se ajánlom.

Azt tudom ajánlani, hogy beszélj vele, hátha találtok valami megoldást.

2019. máj. 1. 11:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Próbálta már, mert lehet nem tetszik az illatod vagy valamivel baja van.
2019. máj. 1. 12:11
 15/17 Granitis ***** válasza:

Régen én is utáltam nyalni, ezt a barátnőim elfogadták (hányingerem volt tőle és mivel és béna voltam láttam hogy nem is élvezik), aztán a mostani barátnőmnél ezek a problémák nincsenek (egyszerűen nincs már hányingerem az ízétől) és rendesen meg is tanultam hogy is kell ezt, azóta imádom.

Ha az a baja hogy béna akkor tanítsd meg, ha az hogy rosszul érzi magát tőle akkor ezt viszont el kell fogadni, nem szabad senkire semmit ráeröltetni, de a saját tapasztalatomból mondom hogy ez még változhat. Amúgy ha megindokolja és leírnád a válaszát azt megköszönném

2019. máj. 1. 14:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Attól még szerethet. Lehet h a volt bnői elvették a nyalástól a kedvét.

L

2019. máj. 1. 15:19
 17/17 mikeXxX ***** válasza:
Ha ápolt vagy akkor szerintem nem szeret .
2019. máj. 1. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!