Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfianak az jó érzés ha a hugycsőnyílásba "nyalogatnak" bele?
Figyelt kérdés
Sokan dugnak be oda szexuális segédeszközöket mert jó érzés, ha nyelvel ingerlik azt a részt az jó érzés nekik?2019. ápr. 30. 13:10
1/12 anonim válasza:
Van akinek igen!
Kérdező te lány vagy?
2/12 A kérdező kommentje:
Igen 😊
Elnézést a szöveg hibájáért, sikerűlt félre írjam..
Férfiaknak*
2019. ápr. 30. 13:15
4/12 anonim válasza:
Még nem próbáltam, de nem rossz ötlet 😁
5/12 anonim válasza:
Az a rész a legérzékenyebb rész. Szóval igen, jó érzés, de az már nem ha valamit oda bedugnak. Inkább akkor nyelvel. :)
6/12 anonim válasza:
Nekem ez nem különösebben jön be.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem akarok beledugni oda semmit, részemről ez bizar kategória, csak hallottam már róla hogy vannak pasik akik magunak berakosgatnak oda ilyen dolgokat és hogy mennyire élvezik, és gondoltam ha ott a nyelvem hegyével kicsit "bemászok" akkor az jó érzés lehet, de teljesen random jött orális kielégítés közben, nen terveztem hogy ilyen fogok csinálni, csak hirtelen beleakadt a nyelvem és gondoltam kicsit beledugom ha lehet (nyilván csak a hegyével tudtam belenyaldosni egy kicsit)
Aztán féltem a reakciótol és a végén nem akartam rá konkrétan rákérdezni 😅 mert ha nem annyira jó érzés akkor máskor nem csinálnám, de nem panaszkodott
2019. ápr. 30. 14:13
8/12 anonim válasza:
Bár egyènfūggő lehet a dolog, de szerintem ebben nincs semmi rossz ha ìgy csinálod.
9/12 anonim válasza:
Nagyon szeretem -ném mert izgató és ha ujal is csinálod!
10/12 anonim válasza:
Kipróbálnám csak nincs aki megcsinálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!