Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt/kövér lányok, ti szexelnétek kis intim méretű sráccal?
Kb olyan 15cm Csak szexre gondolok.
Tudom hogy nincs összefüggés a hüvely és a testsúly között, de a testalak, nagy popsi, nagy has, duci szeméremdomb, befolyásolja a lehetőségeket és az igényeket.
#20 köszi . Ez egy tiszta határozott vélemény/válasz volt.
Nem ilyen súlyra gondoltam hanem csak 80-100kg körül .
Őszintén 120-130 fölött nem is igazán tudom elképzelni az együttlétet . De ugye a kérdés feltevése mutatja hogy szerintem a “csak” 80-100-120 kg esetén is nehézséget okozhat a kisebb méretem. Bár igaz , személyes tapasztalatom nincs.
Te hallod, amit a többiek mondanak, vagy csak ismètelgeted magad???
Volt ilyen csajom, semmi gond nem volt, ugyanúgy odafèrsz, és ki tudtam elégíteni.
A méretről annyit, hogy képzeld, egy nőt két ujjpercel ki lehet elègíteni, annál meg csak nagyobb...
Én kifejezetten a nagy méretet kedvelem punciban (szeretem, ha fáj).
Volt már dolgom akkora pénisszel, amihez egy nagyító kellett volna, de popsiban tökéletes volt.
41/175/122
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!