Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fideszes nők, lányok! Lefeküdnétek ellenzéki sráccal?
Nem az összes fideszes nő nyugdíjas. Gondoljunk a Fidelitas-os lányokra.
És ez nem értem, hogy miért is függne politikai beállítottságtól. Egyébként sem hiszem, hogy szexkapcsolatnál vagy egyéjszakásnál ez a téma az elsők közt jönne fel és kizáró tényező lenne a legtöbb embernél ilyen téren:D
Hát ez nagyon komoyly kérdés. A viccet és a trollkodást félretéve aki igazi fideszes esetleg balos valami, tuti nem állna össze a másik "párttal"
Családok szakadtak szét a politika miatt az elmúlt nyócévben... Durva nagyon.
Nem veszek részt kifejezetten a politikai életben azon kívül hogy elmegyek szavazni, szóval nem vagyok vérbeli fideszes, így nem tudom mennyire releváns a véleményem.
Viszont a fideszre szavaztam, a párom pedig másik pártra és soha nem volt még csak vitánk sem ebből. Nyilván le is fekszünk egymással, így a kérdésedre válaszolva : igen, nem számít a politikai beállítottság.
21/L (még messze a nyugdíjtól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!