Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú férfiak! Egy fiatalabb csajjal létesítenétek alkalmi viszonyt? Ha igen akkor meddig?
Figyelt kérdés
Meddig lehet ezt a viszonyt húzni, ha ez a csaj mellett több szeretőtök is lenne, de ez a csaj elég bevállalós, és nyitott az új dolgok kipróbálásában?2019. ápr. 28. 15:18
11/25 anonim válasza:
Akár életem végéig is. De több viszonyt nem tartanék akkor, csak vele.
12/25 anonim válasza:
Mondjuk nekem nincs több szeretőm, tehát ez a "csaj" lenne az egyetlen lány, tehát sokáig.. És nekem az számítana hogy el tud-e fogadni úgy ahogy vagyok, az életkorom az életem a világlátásom.. Nyilván igen is fontos a kémia és ha az is meg van akkor mehetne.. Csak hol lehet ilyen csajt találni??
13/25 anonim válasza:
Nehéz lenne megszervezni a találkozást mert kapcsolatban élek de megmozgatta a fantáziám a kérdés.
14/25 anonim válasza:
Minden fontos. Ha te vagy az a lány írj
15/25 anonim válasza:
Igen! Nem lenne több szeretőm egyszerre (sose volt), nem szeretem keverni a dolgokat!
Minél tovább húznám a dolgokat, ameddig csak jó lenne mindkettőnknek!
16/25 anonim válasza:
Már hogyne létesítenék és ameddig csak lehet!
Bár lenne!
17/25 anonim válasza:
Nehéz elképzelni, mert boldog párkapcsolatban élek. A bevállalósdi se nagyon motivál, mert szerencsére nem szenvedek semmiből hiányt.
Ha nem így lenne, akkor biztosan működne az alkalmi dolog. De csak mint alkalmi és viszonylag rövid ideig, mert nekem egy nőtől a "csak szex" kevés
40/F
18/25 anonim válasza:
Élettapasztalattal könnyen el lehet hitetni velük bármit.
Csak mondani kell, amit hallani akarnak, de csk a szépség számít és a szex. Ennyi a cél. Gondolj bele.
20/25 anonim válasza:
Szeretőből egy is elég,de ilyen csajt keresek! 44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!