Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám a feszültséget elfolytani megamba amiért soha nem volt szexuális együttlétem egy csajjal vagy növel se? 23/F
Figyelt kérdés
Most már egyre jobban zavar ez a dolog ahogy idösödök !! Elegem van !2019. ápr. 27. 22:19
1/10 anonim 

válasza:

legyél bi, úgy megduplázódik az esélyed
3/10 anonim 

válasza:

gyerek vagy még persze hogy nem volt,majd ha felnőtt leszel akkor lesz
4/10 anonim 

válasza:

Én amiket próbáltam: maszturbálás, takarítás ezerrel, sport, pia, cigi, csoki. Prostizni nem szeretnék, mert hiszek a szerelemben (haha), majd azzal akarok lefeküdni, akivel szeretjük egymást, persze ez álom marad.
5/10 anonim 

válasza:

Fiatal vagy ehhez, 13 évesen még ne akard ezt, majd 23 évesen. Britt tudósok bizonyították a 90-es évek utáni gyermekeknél tíz év a felezési idő, születése után, tíz évesen egy éves. Húszévesen tíz éves. Britt tudósok aggódnak, mi lesz a 2000 után született gyermekekkel.
6/10 A kérdező kommentje:
#5 23 éves vagyok okostojás !!!
2019. ápr. 28. 07:01
7/10 anonim 

válasza:

Legyél ellenzéki politikus, azok sem tudják leírni a fojtanit helyesen
8/10 anonim 

válasza:

#4 válaszoló írt ötleteket, mégis a neg válaszokra reagálsz, pedig illett volna megköszönnöd neki, és MEGFOGADNOD, ha eredményt akarsz.
9/10 A kérdező kommentje:
#4 engem te ne utasitgassál.. de képzeld majdnem hogy ezeket csinálom én is már... de ha ettől megnyugszik a lelkivilágod akkor KÖSZÖNÖM 4-es !!
2019. jún. 29. 15:38
10/10 A kérdező kommentje:
Bocs a 8 -asnak írtam
2019. jún. 29. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!