Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kevesebb vagyok bárkinél is mert még shoha nem volt még szexuális együttlétem egy lánnyal se és még barátnőm se volt? 22/F
Figyelt kérdés
Ha csak arra gondolok hogy másnak már megvolt vagy összejöhet és nekem nem frusztrált leszek tőle , ideges és feszült !2018. aug. 31. 23:34
1/9 anonim válasza:
Nem vagy kevesebb
Majd eljön hidd el a megfelelő ember
Ne legyel szomorú vagy feszült emiatt
2/9 anonim válasza:
A haveronak 20-22 éves koráig volt egy kövér nője. Szakítottak, most már 3 éve nincs nőhe. Nagyon jól elvan, tanul sportol, lóg a haverokkal.
Nem kell ezt olyan komolyan venni, nők nélkül is van élet. Az semmivel nem több aki végigkurja a fél discot.
3/9 anonim válasza:
Attól vagy kevesebb, hogy itt sírsz. Komolyan, már én szégyellem magam miattatok!
4/9 anonim válasza:
Utolsó
akkor miért vagy ezen az oldalon?
5/9 anonim válasza:
Mert szerencsére vannak más kérdések is. (Bár ezt nem is nevezném igazi kérdésnek.)
6/9 anonim válasza:
Akkor el lehet innen menni ha nem tetszik ez
7/9 he84 válasza:
Nem vagy ettől kevesebb. Ne halgass azokra, akik szerint igen. Na meg nem kötelező, nem kell sürgetni.
8/9 anonim válasza:
Én egy 30 éves srác vagyok 28 voltam amikor szűztelenített egy 48 éves jól karbantartott csaj és még mindíg élek és elég értelmes és tanult ember vagyok
Én is sokáig így gondoltam de rájöttem hogy hülyeség az egész valski lehet valamiben jobb mint te de valamiben te vagy jobb/több
9/9 A kérdező kommentje:
Kolompár achilles ! Vonuljál el innen ! Jó ?? Keress más kérdédeket !!/
2018. szept. 1. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!