Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ti maszti után egyből le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti maszti után egyből le fürödtök?

Figyelt kérdés

Egyből? Én igen mivel fürdés előtt verem.

Ti???

2019. ápr. 27. 09:09
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Én random szoktam kiverni, amikor kedvem van hozzá. Aztán jól megtörlöm, és még 5-10 percig a farkam végéhez teszek egy tiszta papír zsebkendőt, hogy a vége arra folyjon. Aztán zuhany a szokásos, normális időpontban.
2019. ápr. 27. 09:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Csak lemosom, a fürdést fürdésidőben tudom le. Nem magamat fröcskölöm össze. :D
2019. ápr. 27. 09:11
 3/8 anonim ***** válasza:
PZS-t... aminek a darabjai odaragadnak, grat....
2019. ápr. 27. 09:12
 4/8 anonim ***** válasza:
58%

Èn külön kis törölközőket használok, általában fürdès után, ágyban fekve játszadozom. Ès van h a törcsire, van h magamra engedem. Attol függően másnap mi a program. Külön rejszolás miatt nem szoktam fürdeni, az napi 2-3 fürdèst jelentene.

31F

2019. ápr. 27. 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

Hát ha melóhelyen, vagy útközben csinálom, hogy rohanjak utána fürdeni? Szokásos időpontban este fürdés.

Utolsó: Én reggel felkelés után is zuhizok, azért az ember éjjel is izzad valamennyire. És ha odavered, hiába törlöd meg, másnap reggel azért van egy bizonyos szaga.

Mi van ha másnap reggel elindulsz és úgy alakul a napod, hogy egy csaj le akar cumizni?

2019. ápr. 27. 10:51
 6/8 Yskirde ***** válasza:
Utolsó fúj miért is kell munkahelyen és útközbe kiverned? Ez nagyon undorító és beteg. És nyilván kocsid van ami meg rohsdt balesetveszélyes, majd meghal miattad egy család mondjuk, te meg túléled akkor is verni fogod a kis farkad?
2019. ápr. 27. 11:09
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Azt, hogy útközben verem, nem úgy kell érteni, hogy közben 220-al száguldok az autópályán, hanem félreállok.
2019. ápr. 27. 12:44
 8/8 anonim ***** válasza:
93%
Persze. Azért mert kiverem a farkam, egyből domestos-al fertőtlenítem magam.
2019. ápr. 27. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!