Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uborka, elektromos fogkefe, vizsugár, párna, répa, vastagabb filc, vékony dezodoros üveg, kis kézi masszázsgép csiklo izgatáshoz, jégkocka, sikositos üveg, esetleg vibrátorok, dildok. gésagolyok
Hirtelen ennyi jutott eszembe:D
21l
Jobbat kínálok, magamat
• Kedveseim! Vonzalommal, beleéléssel, szeretettel, boldogsággal, és hévvel, nyalok. A cicijeidnél megfigyelem mennyire vagy ezekre érzékeny, és ha igen, akkot tenyérrel,ujjaimmal,nyelvemmel szájammal ... Fontos vagy számomra, elégülj ki, nyílj ki mint egy rózsabimbó. Gyengédség illet meg, és rád figyelés. Érdekel mit szeretsz? hogyan? Meddig 30-90 perc? Éreznem kell minden apró rezdülésed, lihegésed. Ezek különösen a hangjaid, az én jutalmam, az én lelki feltöltődésem. (Hajdan büszke fütyim nem vár viszonzást!) Sok jóleső ellazulást, orgazmus-halmozást éltem már át, és sok pozitív, -- mikor jössz újra?-- visszajelzést kaptam. A zene a mindenem : a hölgy lélegzete, hangja, beszéde, egészen az orgazmus isteni hangjaiig, ami a kódája a zeneműnek. A hölgy öröme, kéje a fontos, szoríts meg, hangokkal, és mozdulatokkal is jelezz vissza. Hosszú kényeztetéssel, elnyújtott, és számos orgazmust nyújtok ! Nagyon szeretek puncit nyalni, és ezt szívvel teszem. Legyen egyéniséged, és add önmagad! Idősebb férfi vagyok de a valós korommat nem szívesen írom le elsőre. Hja! a büszkeség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!