Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, aki alvást tettetett, csak, hogy kihallgassa a vele egy szobában lakót maszti, szex közben?
Velem most nyáron történt hasonló. Nem egy szobában voltunk, de csak egy nagyon vékony gipszkarton fal választott el minket, és a két szoba között még szellőzőnyílás is volt, szóval minden hallottam, konkrétan mintha semmi nem lett volna köztünk. Felébredtem az éjszaka közepén arra, hogy már izomból nyomja a pár mellettem, nagy csattogásokkal meg nyögésekkel (azt hitték nincs a másik szobában senki). Nekem pedig ez pont rosszkor jött, mert előtte megfogadtam hogy 2 hétig nem verem ki, hogy aztán jobb legyen. Itt kb. 1 hétnél tarthattam. Eléggé felizgultam, úgyhogy úgy döntöttem, lassan, halkan rárántok, de nem élvezek el. A végén aztán mikor nagy nyögésekkel elélveztek, már nem bírtam volna, úgyhogy levettem a kezem a szerszámomról. :D Viszont ezután 10 perccel iszonyatosan elkezdtek fájni a heréim. Utána olvastam mi miatt lehet, és leírták, hogy előfordulhat, hogy a férfi beindul és merevedése lesz, és mivel nem élvez el, a heréi elkezdenek fájni, amit rövidtávon csak orgazmussal lehet elmúlasztani. Szóval fogtam magam, bementem a zuhanyzóba, és újból belefogtam azzal a céllal, hogy most ki is adom magamból. :D Kb. 30 mp kellett, és akkorát spricceltem a zuhanyzó falára, hogy az egész tiszta ondó lett, és kis híján összerogytak a lábaim az orgazmus közben. :D Nagyon nagy élvezés volt.
Aztán lefeküdtem, és pár órával később, hajnalban megint elkezdték csinálni mellettem, és akkor már úgy voltam vele, hogy egye fene, beszállok. Kivertem ott helyben az ágyban megint, velük nagyjából egyszerre elmenve, akkor már engem sem érdekelt, hogy csattog a kezem :D Nem tudom meghallottak-e. :D
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!