Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tini lány,40-es,50-es férfi....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lány,40-es,50-es férfi. Van ilyen, működik, működhet? Vannak itt ilyen lányok, és ilyen férfiak?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 27. 06:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
45%

Nem. Normális kapcsolat jövőképpel semmiképpen sem. 2 dolog működhet:

1) szex kapcsolat, ha a 40es-50es férfi jól tartja magát

2) érdek kapcsolat, ha sok pénze van

Normális, hosszútávú, jövővel rendelkező kapcsolat nem.

2019. ápr. 27. 08:41
 12/21 Dalmi23 ***** válasza:
87%
Régi szomszédságunkban volt egy 49év körüli férfi akivel alkalmanként talàlkoztunk én akkor voltam 18. Normális hosszútávú kapcsolat nem müködne
2019. ápr. 27. 10:33
 13/21 anonim ***** válasza:
82%

Igen létezik ilyen, és én is voltam már ilyen "kapcsolatban"

L

2019. ápr. 27. 15:53
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok már tini 20-25 között vagyok, de egy igényes és szép 40-50+os férfival bevállalnam. :)
2019. ápr. 28. 16:41
 15/21 Deflohelp ***** válasza:
80%

Általánosságban ami egy lány szüzességének elvesztését illeti, egy idősebb és

tapasztaltabb férfi már jól tudja kontrollálni h. mikor mit tesz, képes maximálisan

a partnerre figyelni, türelmesebb tud lenni, kevésbé érik meglepetések az esemény során,

vszleg nem fog gyorsan elmenni, ha szükséges képes lassítani, a tapasztalatából

csak jó származhat a legelső alkalommal, ha hajlandó rá.

Vannak szexológusok, akik a dolog technikája szempontjából kifejezetten azt tartják

ideálisnak, ha jelentős a korkülönbség a párok között (a szexuális életbe bevezetéskor).

A fiatalabb férfiak természetesen mindezt hevesen ellenzik.

Egy további szexkapcsolatban, ami végül is a külvilág kizárásával történik, még csak

olyan problémák merülhetnek fel, hogy eltérhetnek a szexuális igények, ami a gyakoriságot,

a pózokat, a változatosságot illeti, egy második menet előtt hosszabb regenerációra lehet szükség stb.

Hosszabb távú párkapcsolatból már lehetetlen kizárni mások elutasító véleményét, értetlenségét,

megdöbbent tekinteteket. Ennek elviselése sok energiát emészthet fel.

Együtt járás során előbb-utóbb jelentkezni fog az eltérő mozgásigény, berögzült szokások,

eltérő érdeklődési kör stb.

2019. ápr. 30. 06:50
 16/21 anonim ***** válasza:
23%
Nekem nem kène ennyivel idősebb pasas az fix. Tök apa teste van😅 Inkább a saját korosztályommal kavarok.
2019. ápr. 30. 07:16
 17/21 anonim ***** válasza:
34%
🤮🤮🤮🤮
2019. ápr. 30. 07:35
 18/21 anonim ***** válasza:
77%
Maximum laza kapcsolat, hosszutavu szerintem esélytelen hisz mindketten máshol tartanak és mást akarnak az élettől.
2019. ápr. 30. 08:01
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én magam is imádom a fiatalabb lányokat! 38 vagyok, de 16-tól simán leállok bármelyik Lánnyal, aki tetszik! Flörtölök velük, de hagyom -illetve elérem azt-, hogy Ők vágyjanak arra, hogy szexeljünk! Szerintem azért is működhet ez, mert Ők is tudják, hogy egy 40 körüli pasi valószínűleg már jobban bánik a lányokkal, van tapasztalata és más a hozzáállása is! Én pedig élvezem a látványt, a szép feszes testüket és az odaadásukat! ;)
2019. ápr. 30. 09:35
 20/21 anonim ***** válasza:
34%
Előző! Hát nem tudom ki akar negyvenèves pasival amikor itt van a sok korom beli😂 Nekem nem kellenèl az biztos😅😂
2019. ápr. 30. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!