Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban lehet úgy maradni, ha több mint 3 hónapig nem látod a másikat?
Egész nyáron nem tudunk találkozni (más kontinensre utazik), korlátozottan-ritkán tudnánk online beszélni.
Ő engedélyezné, hogy nyáron nyugodtan ismerkedjek, annyit kér, hogy mondjak neki egy számot miután hazatér..Szexuálisan lenne is szükségletem, de más társra nem vágyok. Fél éve vagyunk együtt. Működhet úgy szexkapcsolat, hogy tisztázzuk az elején, hogy csak nyárra szól?
Én 24 vagyok, ő pár évvel fiatalabb.
Képzeld el,hogy a pangásodon segitesz és nyár végére össze is jön egy szép szám,mondjuk legyen 12 ,minden hétre egy új lány,mert tegyük fel te egy fél isten vagy.
A kedvesed megérkezik s te lelkesen tálalod neki a 12-es számot.
Ö kuncog egyet és halkan megjegyzi,
Semmi baj drágám,örülök ,hogy sikerült ezt a keveset összehoznod.
Én sem maradtam le nagyon,nekem csak szombatokra és vasárnapokra jutott egy egy hancúr.
Teljesen őszintén ez csak tőletek függ.
Ha egyikteknek sem gond, hogy amíg nem tudtok találkozni addig szabadon szexelhettek mással és utána ott folytatják, ahol abbahagytátok és a külön töltött időt elfelejtitek. Akkor működhet. Persze ez leírva tök más, mint megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!