Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is olyan jó a szex mint gondoltam csalódtam azt hittem sokkal jobb? 22 l
Amikor még szűz voltam azt hittem sokkal jobb a szex de amikor elvesztettem a szűzeségem nem volt annyira jó olyan volt mintha maszturbáltam volna talán egy kicsit melegebb de a szex nem sokkal jobb a maszturbálástól de miért?
Sőt egy rezgő csikló izgatós dildó nagyobb élvezetet tud nyújtani mint egy igazi pénisz.
Főleg akkor meg pláne nem jó a szex ha a srácnak nem áll fel teljesen erősen és hamar elélvez az nagyon borzasztó.
Ezért kellene olyannal szexelni, aki érzelmileg is jelent neked valamit.
Tudod, a szex nem magától a fizikai ingertől lesz több, mint a maszti. Mert ha azt nézzük, igen, egy dildó is adhat fizikailag ugyanolyan élményt, mint egy valódi pasi. Sőt, sokszor még intenzívebbet is.
De egy műpéló nem fog szeretni téged, nem leszel a mindene, nem fog kedveskedni, simogatni, átölelni. Márpedig ezek az apróságok teszik a szeretkezést jóval nagyobb élménnyé, mint pusztán maga a szex.
Ne általánosíts!
45 évesen szín tiszta izom vagyok,fiatalokat megszényenítő test zsír index el.
Akkor szerintem nem kell mondjam hogy feszes a bőröm még ott is.
A frkmr meg azt mondta a legutóbbi partnerem hogy olyan mint egy húszévesé!
A szex nem a pináddal történik hanem az agyaddal. Minden fejben történik, a puncid csak veszi az ingert és továbbítja.
A páromat csak szavakkal úgy fel tudom izgatni hogy megőrül azért hogy estére belerakjam. Egy jó kapcsolatban a szex már órákkal azelőtt elkezdődik hogy lekerülne a ruha.
Kérdező!
Kezdő létedre elég sokat tudsz a 30+os férfiakról. Honnan veszed h minden ilyen korú pasinak már fel sem áll egy nő látványára csak potencianövelővel?
Tényleg jobb ha a vibridnél maradsz, ennyi ésszel.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!