Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Ki mennyire tartja magát szexuálisan nyitottnak / bevállalósnak?
Természetesen egészséges határokon belül.
Mi az amit a partneretek kedvéért vállaltatok / vállalnátok be? Ha nem szeretnétek privát áradatot, írhattok nekem üzenetet is.
Légyszi írjátok hány évesek vagytok.
Köszönöm az értelmes kommenteket!
Én nagyon nyitott vagyok. Felcsatolhatóssal csináltam már pasit, izgi volt, de kb 1 percig, utána untam. A nyalást és csókot csak kapcsolatban, ott sem szeretem és csak néha, nem jön be. Nem szeretem a másik nyálát. Egyszer egy pasi majdnem véresre harapta a csiklómat, nem jó élmény. Fájt napokig utána. partnerért nem, kapcsolatban : csók, nyalás.
26
Elég bevállalósnak tartom magam, szeretem ha egy férfi kemény, és vad velem az ágyban, és benne vagyok új dolgok kipróbálásában is.
Egy tabu a kaki-pisi szex.
22L
1 szabály sose vállalok be semmit Se a másik kedvéért
2 szabály Csak olyanban vagyok benne ami nekem is örömet okoz
3 szabály mindig vigyázunk egymás testi ,lelki épségére
4 Feltétel nélküli bizalom illetve fontos a kommunikáció.
A legtöbb dologra nyitott vagyok
Jöhet 3as,bdsm,fétisek,szerepjátékok,swinger,cuckold,hálószobánkívüli helyek pl Erdö,tűzlépcső ,park.. Prosztata masszázs adássá kézzel,eszközzel,feladatós. Fenék nyalás,sperma csók
Ilyesmik.
25n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!