Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt már roma csajjal, jobb volt, rosszabb, egy éjszakás vagy esetleg kapcsolat?
Figyelt kérdés
Tetszik egy roma lány, aztán nem tudom mire számíthatok, mi lesz a vége, érdemes e komolyan venni, vagy csak maradjak egy kalandnál vele. Hagyjuk a rasszista eredetű szöveget, tapasztalatokra lennék kíváncsi.2019. ápr. 24. 12:23
1/8 anonim válasza:
Voltam párral mert a tinder és társain rengeteg van. (Normalis igenyes fajtakbol nem az ilyen 8an vagyunk testverem fajtabol)
Teljesen jo sokkal bevallalosabbak illetve konnyeben kaphatoak.
Par nappal ezelott elso talin a kocsimba szopott le egy 16 eves roma lany suli utan
19/f
2/8 anonim válasza:
roma lányokkal voltam már, volt akivel semmi extra nem volt, de volt egy nagyon bevállalós csaj vele mindent lehetett értelmes határokon belül
3/8 anonim válasza:
Szexre nagyon jók! Odaadóak, tüzesek, bevállalósak és eszméletlenül tudják élvezni a szexet!
Kapcsolatra viszont nem ajánlom. Hosszútávon ugyanis előtör belőlük a vér! Ráadásul onnantól belevonódik a család is.
4/8 anonim válasza:
Vörös cigány volt, eszméletlenül jól dugott, aztán kinyögte hogy még sosem volt orgazmusa, ezért elmegy K-nak...
5/8 anonim válasza:
Volt egy barátnőm 3. évig. Csodálatos volt vele minden.
6/8 anonim válasza:
Még nem volt alkalmam kipróbálni roma lánnyal, de kevésbé szemérmesnek, vadabbnak gondolom őket.
7/8 anonim válasza:
Voltam már eggyel, semmi különös, olyanok mint a többi nő.
8/8 anonim válasza:
Semmi különös. Minden rassz tagja annyira bevállalós, amennyire magadba tudod zúgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!