Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jobb tiniként elveszteni, mint huszon évesen?
Én 20 évesen vesztettem el, de szerintem sokkal jobb lett volna fiatalabban. Már nagyon sokat idegeskedtem miatta, meg szomorú voltam. De az még rosszabb hogy az csak egy kaland volt és nem volt folytatása, szóval rendszeresen még mindig nem szexeltem.
Szerintetek is jó fiatalon elveszteni?
Szerintem is jobb tini korba. En nem bántam meg.
L
Ez egy baromság! Mit számít, hogy 18 vagy 20 évesen, ha úgyis csak egyéjszakás kaland volt?! Nekem is volt olyan barátnőm, aki 21 évesen már nagyon cikinek érezte a dolgot, elment egy házibuliba és egy részeg idegennel elvonult. Na, szerintem ez a nagyon ciki! A srác a nevére sem emlékezett, és ő vette el a szüzességét.
Miért baj az, ha vártok vele, amíg szerelmesek nem lesztek?
Vagy jobb 13 évesen kiváncsiságból egy másik gyerekkel, aki azt sem tudja hogy kell vigyázni, aztán gyerekeknek jön a gyerek?
Én 19 voltam, amikor elvesztettem. Együtt jártam a sráccal, és azt hittem szerelmes vagyok belé. Tudta, hogy szűz vagyok, és az előző barátnője is szűz volt. Mégis nagyon béna volt, fájt, nem volt jó élmény. Kollégiumban laktunk, nem sok esély volt kettesben maradni, így pár hónap szerencsétlenkedés után szakítottunk is. Szerintem jobb lett volna, ha várok még valaki másra, aki profibb ebben. Utána rá egy évre lett egy barátom, akinek én voltam az első nője, és ennek ellenére sokkal figyelmesebb, gyengédebb volt. Megbántam, hogy nem vártam meg őt ezzel.
Hogy egy egyéjszakás kalandban milyen lehet? Szerintem borzalmas. Persze lehet, hogy valakinek könnyebb a dolog, de nekem elég nehezen ment, és még vagy 1 napig véreztem is utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!