Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg taszító, ha szeretem az anális szexet?
Nyilván nem minden alkalommal és ha a partnerem nem szereti akkor nem erőltetem. Egy barátnőm szerint ez nem normális és taszító.
23, N
Nem, inkább izgató.
Barátnőm is szereti. Mivel nem szedhet tablettát, miután elélvezett át szoktunk váltani popsiba és oda megyek el.
Te vagy a nagy kivétel !!
Számomra inkább vonzó mint taszitó mindig ilyen barátnőt szerettem volna !
A reakció a barátnőd részéről mondhatni tök átlagos hozzáállás. A legtöbb nő elutasítja az análszexet és sokan fújolnak rá (persze aztán egyik sem tol el, ha bedugja a pasija a nyelvét a fenekébe).
Viszont a jó hír, hogy a legtöbb pasi szereti, szóval szerencsés vagy. A pasik vannak szerencsétlen helyzetben mert nehéz olyan lányt találniuk, mint te.
Én is szeretem. Plusz ezt sikerül nagyobb csendben csinálnunk ami fontos lakóstársak és vékony fal mellett :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!