Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg taszító, ha szeretem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg taszító, ha szeretem az anális szexet?

Figyelt kérdés

Nyilván nem minden alkalommal és ha a partnerem nem szereti akkor nem erőltetem. Egy barátnőm szerint ez nem normális és taszító.

23, N

2019. ápr. 23. 14:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ff számára izgató,mindjárt el is fognak önteni a privátok:)
2019. ápr. 23. 14:45
 2/13 anonim ***** válasza:
32%
Álom lehetsz kedves
2019. ápr. 23. 14:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz velük. Jó parnerrel,minőségi kényeztetessel, megfelelő állapotokkal fantasztikus tud lenni.
2019. ápr. 23. 14:49
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem, inkább izgató.

Barátnőm is szereti. Mivel nem szedhet tablettát, miután elélvezett át szoktunk váltani popsiba és oda megyek el.

2019. ápr. 23. 14:51
 5/13 anonim ***** válasza:
53%

Te vagy a nagy kivétel !!

Számomra inkább vonzó mint taszitó mindig ilyen barátnőt szerettem volna !

2019. ápr. 23. 15:10
 6/13 anonim ***** válasza:
Izgató nagyon is
2019. ápr. 23. 16:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Hál istennek az én barátnőm is ilyen. Nem csak hogy engedi,kívánja is :) teljesen normális. Hiszen picit "monoton" csak punciba.
2019. ápr. 23. 19:10
 8/13 anonim ***** válasza:

A reakció a barátnőd részéről mondhatni tök átlagos hozzáállás. A legtöbb nő elutasítja az análszexet és sokan fújolnak rá (persze aztán egyik sem tol el, ha bedugja a pasija a nyelvét a fenekébe).

Viszont a jó hír, hogy a legtöbb pasi szereti, szóval szerencsés vagy. A pasik vannak szerencsétlen helyzetben mert nehéz olyan lányt találniuk, mint te.

2019. ápr. 30. 10:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Én is szeretem. Plusz ezt sikerül nagyobb csendben csinálnunk ami fontos lakóstársak és vékony fal mellett :D

20/L

2019. máj. 5. 21:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Inkább fordítva sokkal jobban izgató es vonzóbb ! Mit mondjak bár ilyen baratnőm lehetne !!
2019. máj. 5. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!