Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénisz méret a fiúk magasságán múlik? Nekem fontos a méret 22 l
Van az a mondás hogy kis ember nagy bottal jár hát ez egyáltalán nem igaz mert nekem volt alacsonyabb barátom és hát elég kicsike volt a pénisze állva, nem volt annyira jó vele a szex.
Olyan laposabb a szexuális élet egy kis méretű péniszel bár nagy péniszel még nem volt dolgom így nem tudom hogy igaz-e az hogy a női élvezet intenzívitása a méreten függ.
De ha tényleg a magasságon múlik a méret akkor a világ történelem legnagyobb pénisze Robert Pershing Wadlow-nak volt?
Hiszen ő volt a világ legmagasabb embere 270 centiméter akkor képzelem mekkora lehetett a pénisze :O
Nekem át van operálva 3 éve.
Bécsbe kellett utaznom a operációra.
Szerintem nincs összefüggés.
Én magas, vékony pasi vagyok, ennek ellenére rövid, de vastag a farkam.
195cm magas vagyok, sokszor hallottam hogy elég nagy a méretem. Én személy szerint nem hinném hogy van összefüggés a kettő között, de nekem ilyen
32/F
Nincs összefüggés feltétlenül. Genetika, ahogy írták.
Magyarország élen jár Európában átlag méret terén, szóval vagy a nagy részének marha nagy van, a másiknak marha kicsi, vagy a legtöbb embernek átlagos van. Ami átlagos Európában átlagon felettinek számít. Minden rinyáló magyar lány nyugodjon le, itt talál arányaiban leginkább jó farkat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!