Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pénisz méret a fiúk magasság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pénisz méret a fiúk magasságán múlik? Nekem fontos a méret 22 l

Figyelt kérdés

Van az a mondás hogy kis ember nagy bottal jár hát ez egyáltalán nem igaz mert nekem volt alacsonyabb barátom és hát elég kicsike volt a pénisze állva, nem volt annyira jó vele a szex.

Olyan laposabb a szexuális élet egy kis méretű péniszel bár nagy péniszel még nem volt dolgom így nem tudom hogy igaz-e az hogy a női élvezet intenzívitása a méreten függ.

De ha tényleg a magasságon múlik a méret akkor a világ történelem legnagyobb pénisze Robert Pershing Wadlow-nak volt?

Hiszen ő volt a világ legmagasabb embere 270 centiméter akkor képzelem mekkora lehetett a pénisze :O

2019. ápr. 22. 15:02
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Nekem át van operálva 3 éve.

Bécsbe kellett utaznom a operációra.

2019. ápr. 22. 18:13
 22/28 anonim ***** válasza:
Akkor viszont transznemű vagy, nem travi....szóval valami csak nem áll össze.
2019. ápr. 22. 18:17
 23/28 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs összefüggés.

Én magas, vékony pasi vagyok, ennek ellenére rövid, de vastag a farkam.

2019. ápr. 23. 08:37
 24/28 anonim ***** válasza:

195cm magas vagyok, sokszor hallottam hogy elég nagy a méretem. Én személy szerint nem hinném hogy van összefüggés a kettő között, de nekem ilyen

32/F

2019. ápr. 23. 09:03
 25/28 orton ***** válasza:

Nincs összefüggés feltétlenül. Genetika, ahogy írták.

Magyarország élen jár Európában átlag méret terén, szóval vagy a nagy részének marha nagy van, a másiknak marha kicsi, vagy a legtöbb embernek átlagos van. Ami átlagos Európában átlagon felettinek számít. Minden rinyáló magyar lány nyugodjon le, itt talál arányaiban leginkább jó farkat :D

[link]

2019. ápr. 23. 09:43
 26/28 anonim ***** válasza:
176 cm vagyok a péniszem 18/5 cm
2019. ápr. 24. 15:54
 27/28 anonim ***** válasza:
Férfi vagy, nem 22L
2019. júl. 11. 13:06
 28/28 anonim ***** válasza:
Egyébként mekkora volt a szerszám 3 éve?
2019. júl. 12. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!