Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik punci a legszebb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik punci a legszebb?

Figyelt kérdés
Mindenhol hallani hogy a babapuncit szeretik a legtobbet. Ez mennyire igaz? Es miert jobb a baba a salatanal?

2019. ápr. 22. 08:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
70%
Mindegy, csak csupasz legyen.
2019. okt. 18. 11:51
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen szőrtelen naaaagyon baba🤗
2020. márc. 20. 23:22
 23/23 anonim ***** válasza:

Ez egy érdekes dolog. Amíg fiatal voltam, addig a teljesen csupasz, teljesen babapunci volt az ideálom. Akkor kezdett divatba jönni a borotválás is, sikkesnek, menőnek számított az aki intim területen borotvált már. Szintén viszonylag ritka volt a babapuni, mert amúgysem túl jellemző, és a nagyon vékony kis filigrán csajokat szerettem, nekik meg pláne ritka. Amikor összejöttem egy ilyen babapuncis, borotvált csajjal akkor nagy becsben tartottam.

Aztán később ahogy kezdett benőni a fejem lágya, úgy egyre inkább vonzódtam az érettebb, nőiesebb külső iránt. Elkezdett bejönni a salátás, hamburgeres punci, a szőrös szeméremdomb és a teltebb idomok. Tetszett, ahogy a nagyranőtt kisajkakkal jobban lehetett játszani, szex közben is jobban látszódtak.

Aztán mire elváltam és újra lett egy fiatalabb barátnőm, már újra a friss borotvált babapunci tetszik és a vékony, sportos formák. Ez az emberben folyamatosan változóban van, persze mindig vannak preferenciái.

Férfiként amúgy nem illik ennyire válogatni. Ahogy mondani szokták, válogatós fasznak tudjátok hol a helye

2023. febr. 21. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!