Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor hallottam, hogy vannak akik nem szeretik a túl kicsi mellet, de a túl nagy mellel is ez a helyzet? Az átlagos a legszebb?
Kicsit duci vagyok, de nem kövér, csak van rajtam egy 5kg, viszont a mellem aránytalanul nagy a testemhez. Még nem lóg, de valahogy nem tetszik. ( a másik meg az, hogy fáj is néha a hátam tőle)
Fiúk nektek ez se tetszik már annyira? D kosár, lehet így nem tűnik drasztikusnak, de az a gáz, hogy még fiatal vagyok.
Én a nőt nézem egészében,nem bontom "alkatrészeire" Ha az összkép kedvező, számomra mindegy,hogy mekkora a melle. Viszont én nem vagyok mellmániás, ez is tény.
Olyan ez,mint a pasiknál a faxméret.Van amelyik lány a kisebbet, más a nagyobbat kedveli :)
Nekem pont ez jön be!
Nyugi nem vagyok egyedül.
Ha aránytalanul nagyok , az neked lesz időval problémás. Hidd el a férfiaknak szinte mindegy hogy mekkora.
Van akinek csak a nagy cicik teszenek, lásd az idétlen óriási szilikonokat is.
Egyébként ha te rajtad 5 kiló van pluszban akkor te vagy az ideális csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!