Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért alapvető elvárás a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alapvető elvárás a nőkkel szemben az orális szex?

Figyelt kérdés
Nem szeretem, ha a pénisz a számban van. Van még olyan nő, aki úgy él kapcsolatban, hogy nem csinálja ezt.
2019. ápr. 22. 07:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
Nálam is elvárás. Szimplán azért, mert nekem sokkal jobb és izgatóbb érzés, mint maga a szex, szerintem fel sem állna, ha nem az előjáték része az orál.
2019. ápr. 22. 10:52
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
Én meg nőként azt nem értem, aki nem hajlandó csinálni egyáltalán. Egy csomó esetben, például amikor megvan neked éppen, vagy sietni kell valahova, vagy olyan helyen vagytok, hogy nincs másra lehetőség, az orális kielégítés remek alternatíva. Persze ez nem azt jelenti, hogy egyoldalúnak kell lenni a dolognak, később és/vagy más módon a férfi viszonozhatja az így kapott kényeztetést.
2019. ápr. 22. 14:14
 13/14 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nem az. Ha nem szereti csinálni, ne csinálja. Ha a nyalást szereti, akkor ettől én még ugyanúgy fogom kényeztetni, ahányszor csak szeretné.
2019. ápr. 22. 16:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálam eddig egy férfi sem kötötte ki. Én mondjuk szeretem csinálni, a mostani párom meg is lepődött, hogy én szeretném csinálni. Ha nincs kedvem, nem csinálom, sosem volt még belőle vita.
2019. ápr. 23. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!