Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szerettek magatokon a legjobban?
Mármint külsőre. Melyik adottságotokra vagytok a legbüszkébbek? Illetve min változtatnátok?
Kort is írjatok
Ha csak külső adottságra akkor: a zöld szemem. A dús és hosszú hajam. A nem hiányos szemöldököm :D az alacsonyságom.
A mellem feszes kerek formája. A vastag izmos combom és fenekem, széles csípővel és keskeny derékkal párosulva.
Annak a híve vagyok, hogy minden nő lássa magában a szépet és jót. A magabiztosság mindennek a kulcsa. Hajrá csajok! :D
20/L
Szeretem a 75/D-s melleimet, meg azt, hogy emellett eléggé vékony vagyok. Az alacsonyságommal is megbékéltem. Szeretem a hosszú hajamat, a vastag ajkaimat, a fehér bőrömet, a barna szemeimet. Van pár striám, amitől megszabadulnék, ha tudnék, de amúgy annyira nem is zavarnak már. :)
18/L
A fenekemre nagyon büszke vagyok, 7 év kemény munka van benne. A mellemen változtatnék mert amellett hogy pici még lóg is, nagy bimbókkal szóval elég undorító.
19L
"A melleimet szeretem (70E-s méretet hordok és igen nincs plasztikáztatva, természetesen ilyen)"
Ilyen mesét még Andersen se tudna kitalálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!