Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mit szerettek magatoko...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szerettek magatokon a legjobban?

Figyelt kérdés

Mármint külsőre. Melyik adottságotokra vagytok a legbüszkébbek? Illetve min változtatnátok?

Kort is írjatok

2019. ápr. 21. 23:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak külső adottságra akkor: a zöld szemem. A dús és hosszú hajam. A nem hiányos szemöldököm :D az alacsonyságom.

A mellem feszes kerek formája. A vastag izmos combom és fenekem, széles csípővel és keskeny derékkal párosulva.

Annak a híve vagyok, hogy minden nő lássa magában a szépet és jót. A magabiztosság mindennek a kulcsa. Hajrá csajok! :D

20/L

2019. ápr. 22. 22:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a 75/D-s melleimet, meg azt, hogy emellett eléggé vékony vagyok. Az alacsonyságommal is megbékéltem. Szeretem a hosszú hajamat, a vastag ajkaimat, a fehér bőrömet, a barna szemeimet. Van pár striám, amitől megszabadulnék, ha tudnék, de amúgy annyira nem is zavarnak már. :)

18/L

2019. ápr. 23. 10:50
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
.
2019. ápr. 23. 11:40
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a nagy fenekemet, a zöld szememet, a karcsú derekamat és a hangomat. Nem szerettem soha a lábaimat (rövidek és lehetnének vékonyabbak) és az orromat (nem nagy de én nem szeretem az alakját). Egyébként elégedett vagyok magammal, vékony vagyok és azt mondják szép arcom van. 26N
2019. máj. 18. 22:16
 15/17 anonim ***** válasza:

A fenekemre nagyon büszke vagyok, 7 év kemény munka van benne. A mellemen változtatnék mert amellett hogy pici még lóg is, nagy bimbókkal szóval elég undorító.

19L

2019. júl. 5. 21:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A leg elégedettebb a hosszú szőke, gyönyörű puha hajammal vagyok:)) de nem változtatnék semmit, az alakom jó, az arcom is egész szép szerintem
2019. júl. 5. 21:39
 17/17 anonim ***** válasza:

"A melleimet szeretem (70E-s méretet hordok és igen nincs plasztikáztatva, természetesen ilyen)"

Ilyen mesét még Andersen se tudna kitalálni...

2019. júl. 5. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!