Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom arra izgul fel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom arra izgul fel a legjobban, ha benedvesedek?

Figyelt kérdés

Ezt már az exemnel is megfigyeltem, és a mostani barátom is llyan, hogy imád simogatni, meg élvezi, ha nagyon folyok.

Ezzel semmi baj nincs. :D Szimplán csak érdekesnek találom.

2019. ápr. 8. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok. :) Nem tudom az okát. Mondjuk engem rohadtul izgat ha élvezni látom a csajt. Biztos ez az összefüggés.

28F

2019. ápr. 8. 15:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez minden férfinak tetszik, ha jó nedves a nő.

Én is imádom, amikor benyúlok a lába közé, aztán érzem, hogy szinte folyik.

Plusz, ahogy már az első is írta, az is nagyon izgató, ha élvezni látod a nőt.

2019. ápr. 8. 15:20
 3/5 Boszorkány_ ***** válasza:
Ez általában így van. De mi a kérdés amúgy?
2019. ápr. 8. 15:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Ilyenkor azt éli meg, hogy férfi és ő rá nedvesedik a csaj. Ez egy olyan sikerélmény, amit soha nem lehet megunni.

Ilyenkor azt gondolja tudat alatt, hogy milyen kemény tökű gyerek, hogy ő rá olvadozol. :D Simogatja az egóját, naná hogy élvezi.

Teljesen normális. Neked is imponál gondolom, ha pár érintésre merevedést tudsz benne előidézni.

2019. ápr. 8. 15:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de szerintem egy normális pasi erre izgul fel, hogy ennyire vágynak rá.Egy normál működésű nő meg ha felizgul,benedvesedik.
2019. ápr. 8. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!