Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vágyom a szexre de félek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vágyom a szexre de félek, hogy beleszeretnék az adott szexpartnerembe, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Már sok idő eltelt a szakítás óta, ki szoktam magamat elégíteni, de az nem olyan mint a szex.

Vágyok egy férfi érintésére, viszont félek attól, hogy beleszeretnék miközben ő tőlem mást nem akar.

Szeretnék már átélni újból egy kis szenvedélyt, de sajnos ezzel együtt az érzelmek is kialakulhatnak.

Nem akarok újból csalódni, és kihasználni sem tudnék senkit, és azt sem akarom, hogy engem használjanak ki.

Más is volt már ilyen helyzetben?

Ti mit tettetek vagy mit tennétek?

Köszönöm a válaszokat! 26N

2019. ápr. 21. 18:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%
Folyamatosan kifogásokat találsz.
2019. ápr. 21. 19:16
 12/20 A kérdező kommentje:
Ja, mert az ember tudja szabályozni, hogy kibe szeret bele?
2019. ápr. 21. 19:17
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem való a szexkapcsolat, mert már túlgondolod az egészet pedig még partner nincs is hozzá.

Vam aki nem alkalmas erre. Sztem jobban jársz ha csak komoly kapcsolatban gondolkodsz.

Majd ha már randizgatsz egy pasival akkor ott eldől h többet is akar tőled vagy csak szexet.

22L

2019. ápr. 21. 19:19
 14/20 A kérdező kommentje:
13-as, igazad van.
2019. ápr. 21. 19:20
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem tudja igen, persze nőként lehet nem. Egyszerűen olyat keresek szexre, aki amúgy nincs hatással rám, csak használjuk egymást.
2019. ápr. 21. 19:20
 16/20 A kérdező kommentje:
Tárgyakat szoktunk használni, nem embereket.
2019. ápr. 21. 19:40
 17/20 anonim ***** válasza:
Akkor kölcsönösen segítünk egymáson, így megfelel, kedves kérdező? :)
2019. ápr. 21. 19:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Teljesen egyutterzek veled kedves kérdező. En is ilyen kapcsolatba csoppentem bele. Most mosolyszunet van. En meg szenvedek. Azota se tudom elfelejteni es tul lepni pedig mar 3 honap eltelt.
2019. ápr. 21. 19:57
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha olyannal járnál össze, akivel tudod, hogy egyébként biztosan nem akarnál összejönni? Biztos van ilyen.
2019. ápr. 21. 20:00
 20/20 anonim ***** válasza:

Én is így jártam, beleszerettem a szexpartnerembe, pedig hazudott végig.

Ha komolyat sem szeretnél még, válassz egy jóval fiatalabb pasit, akit tényleg nem is lehet komolyan venni/beleszeretni. Ezt lehet én is megpróbálom, mert a szex hiányzik.

De valóban a csak szex nem való mindenkinek.

N

2019. ápr. 22. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!