Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy lehet hogy vannak olyan pasik akik beleszeretnek a prostiba akinez járnak?
Figyelt kérdés
2018. febr. 5. 13:04
1/5 anonim válasza:
Inkabb a testükbe szerettek bele
2/5 anonim válasza:
Én nem mondanám, hogy beleszeretnek, mert az nem szerelem. De több érzést a kelleténél azért érezhetnek, mert olyat kapnak, amit még soha. Olyan törődést amiről nem tudja az ösztönös részük elhinni, hogy csak úgy üzletből történik, hiába a tudatos felük ezt nagyon jól tudja. Én nem soha voltam prostinál, de hallottam olyat aki igen, illetve olvastam sok véleményt is. Zömmel csak pozitív dolgokat írtak. Sokkal kedvesebbek, megértőbbek és odaadóbbak a legtöbb nőnél. Nyilván náluk ez érzelem nélkül van, csak jól tudnak színleni, de elhitetik a partnerrel hiszen ebből élnek. A vásárló elégedettsége tartja fent az üzletet. Persze talán még több nő néz rájuk ellenszenvvel, mint férfi, mert konkurencia. Ők se különbek belül zömmel, csak a hivatásosról tudják, hogy az arra a rövid időre olyat ad, amit csak összeadva hosszabb idő alatt.
4/5 anonim válasza:
Volt már ilyen a történelemben. A nő abba hagyta az ipart, összeházasodtak és gyerek is lett.
5/5 mikeXxX válasza:
Én azt sem értem hogy tudnak ezért fizetni de hát nem az én dolgom pont lesz.... !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!