Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzen meghalni. Nagyon rossz lenne?
Szerintem én sosem tudom meg milyen a szex. Most 21 vagyok, de még sosem csináltam, sőt még nem is csókolóztam (na jó kb 6 évesen szájon puszilt egy lány), nem is öleltem meg egy lányt sem, egy lány kezét sem fogtam.
Nagyon rossz lenne ha én sosem tudnám meg hogy milyen?
Nem tudom még mennyit fogok élni, de nem hinném hogy sokat, egy betegség miatt. De zavar hogy nekem ez ki fog maradni...:/
A halál szempontjából tök mindegy! Meghalni sehogy nem jó! Az viszont már nem mindegy, hogy elötte mennyire élvezted az életet!
Ne a betegségedet reklámozd, főleg ha nem látszik, hanem állj fel a gép mögül, menj emberek közé és ismerkedj, ismerkedj!
Az mindegy:(
Jó de nem egyszerű, ha eddig nem jött össze semmi, akkor most hogyan kezdjek neki főleg ilyen szomorúan?
Pedig milyen jó lett volna megtapasztalni azt hogy milyen az amikor szeret egy lány...mindegy mostmár erre a kis időre. Hamarosan már úgy sem leszek emiatt szomorú, meg semmi miatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!