Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüzen meghalni. Nagyon rossz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzen meghalni. Nagyon rossz lenne?

Figyelt kérdés

Szerintem én sosem tudom meg milyen a szex. Most 21 vagyok, de még sosem csináltam, sőt még nem is csókolóztam (na jó kb 6 évesen szájon puszilt egy lány), nem is öleltem meg egy lányt sem, egy lány kezét sem fogtam.

Nagyon rossz lenne ha én sosem tudnám meg hogy milyen?

Nem tudom még mennyit fogok élni, de nem hinném hogy sokat, egy betegség miatt. De zavar hogy nekem ez ki fog maradni...:/

2019. ápr. 21. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Nem hiszem, hogy az lenne. De ha zavar, menj el egy prostihoz!
2019. ápr. 21. 18:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A halál szempontjából tök mindegy! Meghalni sehogy nem jó! Az viszont már nem mindegy, hogy elötte mennyire élvezted az életet!

Ne a betegségedet reklámozd, főleg ha nem látszik, hanem állj fel a gép mögül, menj emberek közé és ismerkedj, ismerkedj!

2019. ápr. 21. 18:22
 3/10 anonim ***** válasza:
33%

#2:

Könnyű azt mondani.

2019. ápr. 21. 18:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Senmivel sem lehet rosszabb v. jobb mint nem szűzen.
2019. ápr. 21. 18:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A halál szempontjából konkrétan mindegy hogyan dobod fel a talpad, egyszer így vagy úgy mindenki meghal. Ha ennyire zavar akkor kezdj el ismerkedni,hátha találsz valakit aki tisztel, elfogad és szeret téged.
2019. ápr. 21. 18:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha meghalsz nem lesz öntudatod, utóbbi nélkül nem fogsz érezni se örömöt, se boldogságot, se semmit. Tehát csak az életidődön belül fogsz szenvedni miatta. Amúgy érdekes a kérdés. Hogyan jobb meghalni egy szűznek, úgy, hogy ha már nem volt benne aktívan része, inkább soha ne is tudja meg miből maradt ki, vagy kóstoljon bele 1x-2x, aztán fogja igazán érezni azt a fájdalmat, hogy ezt számtalanszor is megélhette volna.
2019. ápr. 21. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:
#3: ha kifogásaid vannak, akkor meg keress fel egy mentális egészséggel foglalkozó szakembert, mert itt már csak az segít.
2019. ápr. 22. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Pocsékul reklámozod magad,állj talpra és menj nőzni. Nem fogja meg senki magától a kezed.
2019. ápr. 25. 21:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi az a betegség? :/
2019. ápr. 25. 21:37
 10/10 A kérdező kommentje:

Az mindegy:(

Jó de nem egyszerű, ha eddig nem jött össze semmi, akkor most hogyan kezdjek neki főleg ilyen szomorúan?

Pedig milyen jó lett volna megtapasztalni azt hogy milyen az amikor szeret egy lány...mindegy mostmár erre a kis időre. Hamarosan már úgy sem leszek emiatt szomorú, meg semmi miatt:)

2019. ápr. 25. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!