Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan reagálnád le?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnád le?

Figyelt kérdés

Ha a huszonéves, csinos barátnőd elmondaná, hogy nem csókolózott még és szűz is. Veled természetesen megtörténnek a dolgok, tehát csókolóztok és készültök a szexre, de tudnád róla, hogy téged csókolt meg először.

Mekkora baj?

Mit reagálsz?

2019. ápr. 21. 09:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semekkora baj. Örülnèk neki, mint àllat.
2019. ápr. 21. 09:27
 2/11 anonim ***** válasza:

jó lenne

28f

2019. ápr. 21. 09:28
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Semmit. Ha ismerkedés alatt normális, akkor semmit. Ismerkedtem én 26 éves hülye pitsával is, ennyi idős korára csak egy valakivel dugott. Gyorsan kiderült az ismerkedés alatt hogy macskás öregasszony....
2019. ápr. 21. 09:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék neki.

Megcsókolnám, majd megszexelném.

2019. ápr. 21. 09:33
 5/11 anonim ***** válasza:
7%
Orupnek neki de csak ha tenyleg csinos. Es felvennem az elso szexet videora.
2019. ápr. 21. 09:35
 6/11 A kérdező kommentje:

meglepődtem... én sokkal szigorúbb és elítélőbb hozzáállásra számítottam férfiaktól. Megkérdeztem barátnőmet és nagymamámat, hogy ők elmondanák-e a helyemben. Azt a választ kaptam mindkettőjüktől, hogy a szüzességem még oké, mondjam el, de azt, hogy nem csókolóztam, azt ne.

Én nem tudnék elhallgatni kb semmit a szerelmem elől és nem is akarnék. Úgy vagyok vele, hogy bár paráznék a reakciótól, és lehet, hogy rizikós, de ennek ellenére sem vagyok hajlandó hazudni. Ha megszívom, megszívom, de az a ferfi, akit én a puncimhoz és a számhoz engedek, az nekem egy kincs és pont neki nem fogok sunnyogni.

Nincs konkrét pasi még, de bármikor lehet.

2019. ápr. 21. 09:46
 7/11 A kérdező kommentje:

5:

miért vennéd fel?

2019. ápr. 21. 09:48
 8/11 A kérdező kommentje:

ja és amúgy a 20-as évek másik felén vagyok.

Gázabb?

2019. ápr. 21. 09:51
 9/11 anonim ***** válasza:
74%

Nem gáz szerintem inkább csak szokatlan a mai világban. De én pl még örülnék is neki ha amúgy tényleg jól kijövünk, de azért biztos végiggondolnám, hogy eddig miért nem volt senkid.

24/F

2019. ápr. 21. 10:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez tök jó dolog :)
2019. ápr. 21. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!