Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha arról fantáziálok, hogy irtó jó nő vagyok és minden pasi meg akar dugni és ki akar nyalni?
Figyelt kérdés
Alig van mellem és fenekem, vékony vagyok.
Sosem volt elájulva a testemtől egy férfi sem.
Ilyenekről fantáziálok, ha hiányom van, jelenleg nem vagyok párkapcsolatban.
Ez önbizalomhiányt jelent?
2019. ápr. 20. 15:50
11/12 anonim válasza:
Nem gáz fantáziálni, de biztos, hogy ha nem is minden, de nagyon sok pasi csinálná ezeket veled. Nekem is volt nagyon vékony barátnőm, akit mindig nagyon kívántam. Pedig egyébként tetszik a nagyobb fenék is, meg a nagy mell is.
12/12 anonim válasza:
Most a te fantáziádra indult be az én fantáziám :D
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!