Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem működik a szex?
Figyelt kérdés
Szóval már együtt vagyunk a barátommal hosszabb ideje, minden oké, szeretjük egymást kivéve a szex nem működik. Egyszerűen nem áll fel neki rendesen, ha meg sikerül valahogy felállítani rövid idő után elernyed újra...Mi lehet az ok? Betegség? Szeretem őt, kitartok mellette de màr nem tudom mit tehetnék mert semmi sem változik.2019. ápr. 20. 13:37
1/6 anonim válasza:
Ő mit mond neked mi az amit tud tenni?
Mert ha nem változik , sajnos neked más felé kell nézegetned.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudja mi lehet baj...
2019. ápr. 20. 13:42
3/6 anonim válasza:
Gumit használtok? Mert ha igen akkor lehet h attól is lelankad, vagy a túlzott stressz sokminden kiválthatja. Legyél türelemmel.
L
4/6 A kérdező kommentje:
Orál közben is ugyanez van sajnos, így nem a gumi az ok szerintem.
2019. ápr. 20. 13:55
5/6 anonymousreview60 válasza:
Ha a madzturbáció közben, ha te nem vagy ott, nincs gond, akkor irány a pszichológus. Különben sorrendben:
1. Urológus.
2. Kardiológus (ti. a merevedési zavar utalhat szívproblémára, érszűkületre)
3. (Szexuál)pszichológus.
6/6 anonim válasza:
A barátod túl sokat tutujgatta (vagy még most is tutujgatja) a bránert. Az megszokta a kéz okozta keményebb bánásmódot, és egy sima előjáték, vagy nemi aktus már nem lépi át a szükséges ingerküszöböt.
Sürgősen hagyjon fel minden efféle tevékenységgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!