Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vízben anális szex mennyire működik?
Kell hozzá egy olyan párodnak lennie, aki annyira szívből és őszintén szeret, szerelmes, hogy remegésig, rosszullétig, szédülésig csinálja, vállalva azt, hogy te nem tudsz mozogni, és az együttlét egész terhét magára veszi, nem lassul, nem áll meg, a kimerült arca miatti kérlelésed ellenére sem, és addig teszi mindezt, míg el nem juttat. Ehhez az is kell, hogy egy karcsú, vékony, törékeny termetű lány essen beléd, akinek könnyebbség a saját testsúlyát emelgetni. Ennyire kevesen szerencsések, viszont az érzés... a túlvilágba repít, és hihetetlen kapocsként köt össze két embert. Nem az eufória, hanem az áldozatvállalás. De egyszeri alkalom az ilyen, nem engedtem többet, hogy így tegyen, látva, hogy az eset után percekig zihált, remegett, émelygett, összecsuklott, tartanom kellett, és lefognom őt görcsös rohamában. Mindezt miattam, értem.
Az is kell, hogy szerencsés testi adottságú legyen az életed választottja. Mi naponta többször is szeretkezünk análisan, de sikosításra soha nem merült fel igény egyikünk részéről sem. Sokminden állt össze, egybe, jó csillagzat alatt, hogy ez az esemény lehetővé váljon így, ebben a formában. Bármelyik itt leírt eleme hiányozna, ez sem történhetne.
"Az is kell, hogy szerencsés testi adottságú legyen az életed választottja. Mi naponta többször is szeretkezünk análisan, de sikosításra soha nem merült fel igény egyikünk részéről sem."
Szóval a csajod egy biológiai csoda, akinek sikosítót termel a végbele? Máskülönben kizárt, hogy sérülés nélkül megússzátok. Ne kamuzz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!