Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki sokáig szűz marad annak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki sokáig szűz marad annak az az oka, hogy nem életrevaló, és így szelektál a természet hogy ne tudjon szaporodni?

Figyelt kérdés
Most az olyanokra gondolok akik szeretnének szexelni, de nem találnak senkit, és nem pedig azokra aki direkt pl vallási ok miatt nem szexelnek.
2019. ápr. 18. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondhatjuk így is. Aki életképtelen, az így jár.

Apám egyik volt kolegája bűn ronda és falja a nőket. Tehát a külsőnek semmi köze hozzá.

Nekem meg egy nálam 20cm-el magasabb barátnőm van. Én vagy 165 ő meg 187.

17 barátnőm volt eddig. Tehát a magasságnak sincs ehhez köze.

Az egyetlen dolog, ami mérvadó, hogy mennyire vagy töketlen.

2019. ápr. 18. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Ez jó😄
2019. ápr. 18. 19:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Én 188 cm vagyok, de még sem jön össze semmi. Amúgy igen, a személyiség a fontosabb szerintem is!
2019. ápr. 18. 19:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja am van benne valami. Én se tudnék szaporodni ha akarnék akkor se.
2019. ápr. 18. 19:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez a természetes kiválasztódás.
2019. ápr. 18. 19:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez így volt kb. 10.000 éve amikor még vadászott, gyűjtögetett az ember. Aztán megjelent a földművelés, állattenyésztés, városok és hirtelen lett halom olyan dolog, ami fontosabb a tíz gyereknél.

Szeretik hinni az emberek, hogy számít, ki hány évesen veszti el a szüzességét, pedig a modern világban ez totál másodrendű dolog.

Gondolj már bele, hogy meddig tart elveszteni a szüzességét valakinek. A férfinek nagyjából egy telefon és egy órán belül a prostinál van, a nőnek meg csak el kell fogadni az első italt a pultnál.

2019. ápr. 18. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Az első vagyok.

Mint mondtam, a magasság nem számít. Még a kigyúrt test sem.

2019. ápr. 18. 22:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolso:

Ha dagadt vagy, es szarul oltozkodsz, akkor is lehet csinos baratnod? :)

2019. ápr. 19. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!