Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki sokáig szűz marad annak az az oka, hogy nem életrevaló, és így szelektál a természet hogy ne tudjon szaporodni?
Mondhatjuk így is. Aki életképtelen, az így jár.
Apám egyik volt kolegája bűn ronda és falja a nőket. Tehát a külsőnek semmi köze hozzá.
Nekem meg egy nálam 20cm-el magasabb barátnőm van. Én vagy 165 ő meg 187.
17 barátnőm volt eddig. Tehát a magasságnak sincs ehhez köze.
Az egyetlen dolog, ami mérvadó, hogy mennyire vagy töketlen.
Ez így volt kb. 10.000 éve amikor még vadászott, gyűjtögetett az ember. Aztán megjelent a földművelés, állattenyésztés, városok és hirtelen lett halom olyan dolog, ami fontosabb a tíz gyereknél.
Szeretik hinni az emberek, hogy számít, ki hány évesen veszti el a szüzességét, pedig a modern világban ez totál másodrendű dolog.
Gondolj már bele, hogy meddig tart elveszteni a szüzességét valakinek. A férfinek nagyjából egy telefon és egy órán belül a prostinál van, a nőnek meg csak el kell fogadni az első italt a pultnál.
Az első vagyok.
Mint mondtam, a magasság nem számít. Még a kigyúrt test sem.
Utolso:
Ha dagadt vagy, es szarul oltozkodsz, akkor is lehet csinos baratnod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!